2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
ممنونم قربونت برم.  وای راستی ایشالله جنسیت مشخص شه جشن میگیرن برای خودتون؟  من توذهنم ه ...

ان شاالله قسمتت بشه

نمی دونم عزیزم احتمالا یه جشن دونفره بگیریم چون تو این شرایط خطرناکه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اینطوریم، کلا انگار انقدر توی ذوقمون خورده که بااااورمون نمیشه یه روزی برای ما هم میاد که نی نی ...

انشاءالله

فقط از خدا میخام خیلی دیگه طولانیش نکنه خیلی زود انتظار هممون تموم بشه چندسال برا هممون بسه دیگه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الهی قربوووونت برم. بخدا میفهممت. بالاخره آدمیزادیم دیگه. طبیعیه کاملا تموم این احساسات. مخصوصا با ا ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزدلم 

الهی آمین انشاءالله برا هممون 🤲🏻بخدا که برا هممون ناراحتم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون گلم لطف داری نازشونو خریدارم فقط اونا خوب باشن😂😂 تماس گرفتم گفتن آمپولاتو دوتا بزن روزی فعلا ...

توکل به خدا ان شاءالله خوب میشی 

اگه باز ادامه پیدا کرد یه مدت آسپرین رو فکر کنم برات قطع کنن ولی خودت سرخود انجام نده 

باز هم مبارکهههههههههههههه 😍 😍 😍 😍 

عزیزم بستگی به آزمایشگاهی که میخواید انجام بدید داره من 3تا آزمایشگاه زنگ زدم پرسیدم 2 تاش گفتن باید ...

منم دنا میرم احتمالا. اگه قطع کنیم۴۸ساعت مشکلی برای جنین پیش نمیاد؟من غلظت خون دارم به گفته دکترم .بارداری اولم توقف رشد وسقط... الانم فقط انوکسان میزنم۴۰۰۰.اسپرین ندارم.دکترم تازه فردا مطبه که بپرسم ازش

عزیزم بستگی به آزمایشگاهی که میخواید انجام بدید داره من 3تا آزمایشگاه زنگ زدم پرسیدم 2 تاش گفتن باید ...

شما چند هفته دادی ازمایش؟چندروزه جواب اومد؟

من۱۵هفته ام برامن ریسک تریزومی۲۱روزده۱به۴۲۲.انتی۱/۳بود .باهمسرم فامیلیم ولی اصلا سابقه خانوادگی نداریم خداروشکر.

نمیدونم تو برگه ازمایش چیا نوسته حالا ببرم ازمایشگاه خودش بهم میگه اما ان تی خیلی تحقیق کردم جای خو ...

بستگی داره کجا بری من ۱۲ و ۲ روز بهم گفت ۹۹درصد پسر درستم بود

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا