2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046760 بازدید | 684546 پست
چند روزه بودن جنیناتون. گریدشون چی بود.  انشالله که مامان شدی الان.

قربونت برم مرسی عزیزم 💟😍

هر چهارتا گرید آبودن، سه تا ۸ سلولی یدونه ۶ سلولی. و سه روزه، بعد که به جنین شناس گفتم چرا دوتاشو فریز نکردین گفت ما معمولا بالای ۳۵ سال رو سه یا چهارتا انتقال می دیم.

دیگههه توکل به خدا. این دفعه هم اگر نشه مجبورم برای بار سوم پانکچر کنم 😬

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
قربونت برم مرسی عزیزم 💟😍 هر چهارتا گرید آبودن، سه تا ۸ سلولی یدونه ۶ سلولی. و سه روزه، بعد که به ...

آخه منم ۴ تا جنینم ۵ روزم توی یه نی هست البته دکترم گفت اگه قابل فریز باشه فریز میکنیم دوتاشو انتقال میدیم. کاش دوتاشو فریز میکردن برات خوب اگه ۴تاش بگیره خیلی دیگه ریسکیه. شما بچه دارید درسته؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداي مهربونيت بشم ممنون از دعاي قشنگت. دقيقا همينطوره من از اذر پارسال شهر خودم نرفتم حتي داداشامو ن ...

عزیزم...

امیدوارم نی نی هات به سلامتی بیان تو بغلت و همه ی این سختیها و حرفهای منفی رو خیلی زود فراموش کنی 😊💌

آخه منم ۴ تا جنینم ۵ روزم توی یه نی هست البته دکترم گفت اگه قابل فریز باشه فریز میکنیم دوتاشو انتقال ...

نه من فرزندی ندارم. نمی دونم برای خودشون حتما حساب و کتاب کردند و با توجه به شرایط جنینها و رحم این رو انتخاب کردن

من اگر قبل فریز می دونستم حتماااا این رو گوشزد می کردم

یا قبل از انتقال حتی.

اتفاقا قبل انتقال جنین شناس ازم پرسید چهارتا جنین خوب داری اشکال نداره دوقلو بشه؟ من اونموقع فکر کردم منظورش اینه که قراره فقط دوتا انتقال بدن

اما بعد که متوجه شدم دیگه دیر شده بود

تازه من مامانمم دوقلو بوده ریسک دوقلوزایی داریم.🤦‍♀️

نه من فرزندی ندارم. نمی دونم برای خودشون حتما حساب و کتاب کردند و با توجه به شرایط جنینها و رحم این ...

من همش فکر میکردم برای بچه دوم در حال اقدامی. انشالله که خدا بهت دوقلو میده 😍😍😍. اشکال نداره انشالله که خیره عزیزم. 

عزیزم... امیدوارم نی نی هات به سلامتی بیان تو بغلت و همه ی این سختیها و حرفهای منفی رو خیلی زود فرا ...

قربونت برم مهربون انشالله😘❤️❤️الهي همه به حاجت دلشون برسن❤️

خداياشكرت....❤️ 
من همش فکر میکردم برای بچه دوم در حال اقدامی. انشالله که خدا بهت دوقلو میده 😍😍😍. اشکال نداره انشا ...

نه بابا من اگه یه دونه داشتم کلاهمم میفتاد اونورا سمت میکرو نمی رفتم. 🤠🥴 واقعا مسیر سختیه. مرسی از دعای خوبت عزیزم

منم برات امیدوارم ایندفعه حتما مامان بشی ✌✌✌

سلام خانم ها.دوماه انتقال جنین داشتم منفی شد بار اولم بود.دوتا جنین بلاست بودن متاسفانه نشد.به امید ...

گندمی جون خوبی؟ من آزمایش ایمنی انعقادی دادم هر دو مشکل داشت باید دارو بگیرم. بنطرم بگو این آزمایش ها رو بنویسن. خودم اصلا فکر نمی کردم انعقادی مشکلی باشه

خدایا شکرت
گندمی جون خوبی؟ من آزمایش ایمنی انعقادی دادم هر دو مشکل داشت باید دارو بگیرم. بنطرم بگو این آزمایش ه ...

شما خودتون گفتید براتون ازمایش ایمنی انعقادی بنویسن؟

پاهای من بدون دلیل کبود میشه فکر کنم مشکل انعقادی دارم

این ماه می خواستم برم انتقال

اما باز میگم صبر کنم برم ازمایش بدم

ایمونولوژی رفتین نوشت؟

نه بابا من اگه یه دونه داشتم کلاهمم میفتاد اونورا سمت میکرو نمی رفتم. 🤠🥴 واقعا مسیر سختیه. مرسی از ...

ای جانم. عزیزی انشالله همه منتظرای این تاپیک زود مامان بشن. ❤❤❤

سلامت باشی عزیزم🤣 والا اول که رفتم تواتاق اصلا موقعیتشون خوب نبود که سونو کنه یکیشون دمر خوابیده ب ...

سلام عزیزم بسلامتی ان شالله بغلشون کنی من عاشق دخترم ان شالله قسمت من و همه منتظران . لطفا برام دعا کن  مبارک باشه عزیزم 

به سلامتی عزیزم 😍 امیدوارم بمونن برات تا نه ماه  و بشن نی نی های قشنگ مامانشون برای من هم هر ...

مرسی قربونت برم پس احتمالت رو حسابی بردن بالا انشالا یه دوقلو‌ناز میمونه برات

منم از دیروز به نیت تمام منتظرا و مامانای تاپیک ختم بسم‌الله گرفتم انشالا که خدا همه رو کمک کنه 🌹