2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
دمنوش اويشن و دمنوش نعنارو امتحان كردي؟ يكم اويشنو دم كن يكم عسل توش بريز بخور عاليه

آویشنو آره ولی نعنا رو امتحان نکردم .  البته عسل نریختم .آویشن با نبات دم کردم . الان دم میکنم مرسی عزیزم 

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام انشالله با خیر مثبت خوشحالمون می‌کنین راستی چسب جنین چیه؟؟؟ برا همه استفاده میکنن یا خودمون با ...

یه امپوله میزنن من که خودم گفتم برام زد راستی اون فولیکولاتم رشد میکنن نگران نباش 

شما الان بارداری؟ منم خیلی خوابم سنگینه بعدش از کمردردش پریدم که فهمیدم رو شکم خوابیدم انقدر این قض ...

نگران نباش چیزی نیست

من روزای انتقال هرجور دلم میخواست میخوابیدم چون جنین انقدر کوچیک هیچ فشاری بهش نمیاد

من ۱۷ هفته باردارم هنوز بیدار میشم میبینم رو شکم خوابیدم تا صبح

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
قربونت برم مهربونم❤️

توروخدا چیکا جون کمکم کن چیکار کنم من امروز 16 انتقالم الان دستمال کشیدم لک قهوه ای کوچیک دیدم من فردا آزمایش بتا دارم فقط آمپول پروژسترون دارم شیاف پروژسترون 400 تو خونه دارم به نظرت یکی بزارم؟؟ میترسم جنینا چیزیشون بشه چیکار کنم استرس گرفتم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

سلام دوستان کسی بوده دومین پریودش بعد انتقال منفی طولانی بشه ؟ من الان منتظر دومین پریودم که قرص هام شروع کنم برای انتقال بعدی ولی دو روزه عقب انداختم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
نگران نباش چیزی نیست من روزای انتقال هرجور دلم میخواست میخوابیدم چون جنین انقدر کوچیک هیچ فشاری بهش ...

خداروشکر که بارداری عزیزم

ماهارو خیلی دعا کن نفست حقه این پهلو اون پهلو شدنت به یاد ماها باش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دارم دق میکنم روز ۸ پریودم رفتم سونو فقط ۳ فولی داشتم اونم گفت یکیش کیست میشه باید زود بکشیم زو ...

عزیزم برای یکی از دوستام گفتن که امکان افزایش ذخیره وجود ندارد اما تو آزمایش و سونوی بعدی  معجزه خدا بوده که ذخیره ش افزایش پیدا کرد باز ازش میپرسم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام زینبی جون میگم من روز 16 انتقالم فردا آزمایش بتا دارم دیروز بی بی زدم دوخط پررنگ شد امروز صبح ک ...

لک لانه گزینی عزیزم بیشتراستراحت کن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹