2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
سلام دارم دق میکنم روز ۸ پریودم رفتم سونو فقط ۳ فولی داشتم اونم گفت یکیش کیست میشه باید زود بکشیم زو ...

ایشاالله میشه عزیزم نگران نباش 

فامیل ما کلا دو تا تخمک داشت 

تبدیل به جنین شد انتقال دادن براش و گفته بودن اگر نگیره دیگ باردار نمیشی ک خداروشکر دوقلو شد همون دوتا، الان دختر و پسر داره ماشاالله نزدیک دو سالشونه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چیکاجون ایشالله بچم برام بمونه خیلی استرس میگیرم منم نواربهداشتی میزارم روزی چنددفعه لکه بینی دا ...

اين چه حرفيه دختر معلومه كه ميمونه مامان خانم. تو شرايط ما لكه بيني عاديه كم كم روبراه ميشي نگران نباش استراحت كن.

خداياشكرت....❤️ 
شکمم خیلی بزرگ شده، به معده فشار میاره، خواب خوبی ندارم، از ساعت 4 صبح بیدارم، نمیدونم چرا اینجوری ش ...

منم همينم پهلو به پهلو شدن هم فوق العاده برام سخت شده خيلي اذيت ميشم. سعي كن وسط پاهات حتما يه بالشي چيزي بذاري. راستش من يه تيكه پارچه به درد نخور داشتمو يه مقدار پشم شيشه يه بالش دراز براي خودم دوختم همينجوري ساده ولي بلند مثل بالش بارداري خيلي خوبه يكم دردمو كمتر ميكنه. هرچي شكم سنگين تر ميشه فشار بيشتري بهمون وارد ميشه.

خداياشكرت....❤️ 
مرسی عزیزم انشالله قسمت منم بشه بارداری 

پروانه جون بنظرم فقط استراحت كن من بعداز انتقال كه اومدم خونه ٩٠ درصد به پهلوي چپ ميخوابيدم گاهي خسته ميشدم رو به بالا دراز ميكشيدم پاهامو رو بلندي ميذاشتم يكم شيب داشته باشه. من حتي سه روز اول نمازمم خوابيده ميخوندم غذامم به پهلو دراز ميكشيدم ميخوردم . يكم غذاهاي نشاسته دار بيشتر بخور مخصوصا ماكاروني با رب و ادويه خيلي كم. خرما و گرمي جات نخور اب ولرم زياد بخور لوبيا سبز زياد بخور از توالت فرنگي استفاده كن توكلت به خدا باشه يه چله حديث كسا نذر كن انشالله گل پسرات محكم به دلت بچسبن عزيزدلم.

خداياشكرت....❤️ 
خب این سرفه هامقطع نمیشه . بازم دکتر رفتم فایده ای نداره اصلا نمیتونم گرمی بخورم . الان رفتم دارو گی ...

دمنوش اويشن و دمنوش نعنارو امتحان كردي؟ يكم اويشنو دم كن يكم عسل توش بريز بخور عاليه

خداياشكرت....❤️ 
تا ۲۴ ساعت رعایت کن.بعدش زندگی عادی.پروتیین و اب زیاد مصرف کن. دکترم گفت استراحت منسوخ شده.چون خون ...

به منم میگفتن به استراحت ربطی نداره یکم دودل میشدم تا وقتی که موقع برگشت از انتقال تو جاده هراز ماشینمون خراب شد و من یک ساعت تو تعمیرگاه رو صندلی تعمیرکار نشستم 😁

اخرم درست نشد و نصفه و نیمه حرکت کردیم

پس فردای انتقال رفتم یه شهری که با خونمون ۲۰۰ کیلومتر فاصله داره بله برون برادرم 😏 چون من فرزند ارشد خونم و هیچ راهی نبود که بتونم بپیچونم

اابته الان که دارم اینا مینویسم خیلی ریلکسم ولی اون روزا مثل شماها پر از اشوب

بله برون هم تا دیروقت طول کشید و برادرم انقد خسته بود که خیلی بد رانندگی میکرد، فقط میگفت زودتر برسیم خونه

بهرحال اون روزا گذشت و الان ۱۹ هفته ام شکر خدا

حتی خود همسرم بعد از انتقال خیلی بد میروند چون هم ماشینمون پرایده و کلا پراید چون سبکه خیلی دست انداز توش حس میشه و هم اینکه ماشینمون یکم مشکل پیدا کرده بود اون روز 😊

اين چه حرفيه دختر معلومه كه ميمونه مامان خانم. تو شرايط ما لكه بيني عاديه كم كم روبراه ميشي نگران نب ...

مرسی عزیزم انشالله دسته گلاتبه موقع و صحیح و سلامت به دنیا بیان

عزیزه دلم شاید تا روز تخمکشی بیشترشه من خودم روزی که رفتم واسه سونو فقط یدونه تخمک داشتم اینقدر گریه ...

دکتر گفت اهدایی بگیر اینجوری برات بهتره موندم به خدا قسمت منم اینه دیگه باید خجالت زده شوهرم باشم

راست میگی گلم من بیمه دانا دارم  یعتی دیگه اینطوری نیست که پول بدیم بعد بریم از بیمه بگیریم؟

بله، طبق سقف و سطح پوشش بیمه (کپی شناسنامه همراهت باشه) صندوق که برای انتقال، پانکچر میرین، مسئول پذیرش خانم اضافه شده و ..... .

مقلا انتقال تقریبا ۳ میلیون بود، من ۲۹۰ (۱۰%) پرداخت کردم، ولی لیزر هچینگ شامل بیمه نبود ۶۰۰ دادم، انشالله برای همگی خیر باشه

یعنی آشپزی هم نکردی؟ الان خونه پدرم اینا استراحتم، ولی دوس دارم بعد از عمل برم خونه خودم، اونجا هم ب ...

نه بابا من حتی نمازمم دراز کش میخوندم. شرایطه همه که یکسان نیست ببین نظره دکترت چیه عزیزم انشالله شما نیاز به استراحت نداری من انقدر درد داشتم که حمام میرفتم میومدم انگار از داخل بخیها ای سرکلاژم داشت پاره میشد کلا نمیتونستم سرپا وایسم