2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مارو ۱۲ هفته میفرستن nt  اگه خدایی نکرده مشکلی باشه میفرستن سلفری غربالگری اوله

پس تقریبا همونی هست که اینجا انجام میدن البته اینجا یه مدل ساده اش هست که رایگانه و آزمایش خون و سونوگرافی باهم هست و میگن چقدر ریسک داره جنین و بعدش اگه ریسک بالا بود بهمون این اختیار رو میدن بریم سلفری که البته خصوصی باید بریم و همه هزینه اش با خودمون هست. ولی من شاید یه راست برم سلفری حالا ببینم نظر ماما چی هست

و خدایی که در این نزدیکیست
زودنیست برای انتی عزیزم

طبق سونو اون موقع ۱۲ هفته تموم میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پس تقریبا همونی هست که اینجا انجام میدن البته اینجا یه مدل ساده اش هست که رایگانه و آزمایش خون و سون ...

برای ما هم یه سونو ویه ازمایش خونه

ان شاالله بسلامتی واسه من ۲۱ مهر تاریخ داده واسه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من تهوع نداشتم زیاد ازاول دوسه روز یکم داشتم بعد کلااا قطع شد  دلدرد خیلی بده که دارم

من از اول داشتم الانم دارم

به نظرت استراحت مطلق تاثیر داره اینجا بهمون گفتن توالت فرنگی خیلی دولا راست نشو تو بخش جدیدم انتقال ...

عزیزم من از روز اول که انتقال دادم استراحت نسبی داشتم دستشویی هم فرنگی میرفتم یه مدت چون همسرم کرونا گرفت رفتم خونه پدرم اونجا فرنگی نداشتم ایرانی میرفتم اذیت میشدم یه سیار گرفتم واسه اونجا هر وقت میرم اونجا استفاده میکنم اصلا راحت ترهم هست.

بعد انتقال هم کلی منو از این تخت به اون تخت کردن من دفعه های پیش بعد انتقال کلا رو پشت می خوابیدم تا مرخص شم خونه هم استراحتم بیشتر بود این دفعه همون بعد انتقال که اوردنم بخش رو پهلو چپ خوابیدم بعد که اومدم خونه استراحت نسبی داشتم ولی کار خونه نکردم و هنوز از بعد انتقالم غذا درست نکردم ولی تو خونه راه میرم و اگه چیزی بخوام خودم بلند میشم برمیدارم دولا راست نمیشم 

ما اومدیم خونه جدید اتاق خوابش کوچیک بود تخت مون رو گذاشتیم انباری واسه همین رو زمین می خوابم ولی خیلی آروم و با احتیاط بلند میشمو میشینم من این دفعه به این نتیجه رسیدم اینا زیاد تاثیر نداره فقط خواست خداست نذر کن قرآن بخون و از خدا و ائمه بخواه الهی حاجت روا شی

مگه nt برات کی نوشتن؟ برای منم اول آبان سونو nt نوشته

واسه من ۲۱ مهر ان تی نوشته

کیسه آب گرم در طول روز بذار. چیزای گرمی زیاد بخور چون گفتی طبعت سرده. کاچی درست کن بخور. من پاهام هم ...

خب این سرفه هامقطع نمیشه . بازم دکتر رفتم فایده ای نداره اصلا نمیتونم گرمی بخورم . الان رفتم دارو گیاهی گفت چای زنجبیل سرفه رو قطع میکنه .اونم باید امتحان کنم . جوراب بپوش حتما

خدای من خدای معجزه هاست .