2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046601 بازدید | 684531 پست
عزیزم شما که یه کوچولو مراحلشو طی کردی  تست پاپ اسمیر میگیرن یا نه اخه من عفونت دارم دکتر هم ر ...

عزیزم اگر سابقه عفونت داری بهتره خودت بری و تستشو بدی

چون تو نتیجه تاثیر داره

اما اجباری نیست

از من نگرفتن

آره آماده‌میکردم به‌پهلو‌یکم‌مایل‌به‌زمین میزدم‌..پمپ‌یه‌کوچولوعقب‌میکشیدیم‌اگه‌خون‌نمی‌اومد‌توسر ...

آها چه خوب

منم همسرم برام می زنه، پس برم خودکفا بشم وقتی نیست خودم بزنم ✌

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس یعنی اگ برم سیکل و برام شروع نمیکنن مثلا سونو بشم بگن از روز خون ریزیت شروع کن داروهاتو مصرف کن

والا دکتر من بر اساس ضخامت رحم استرادیول ها رو شروع میکنه

اما اگه دیواره رحم خوب نریخته باشه و ضخامت کم نشده باشه میگفت برو دو سه روز دیگه بیا

عزیزم اگر سابقه عفونت داری بهتره خودت بری و تستشو بدی چون تو نتیجه تاثیر داره اما اجباری نیست از ...

من زخم رحم دارم دوبار سوزوندم خوب شدم ولی این دفعه ترشح پنیری دارم 

اره عزیزم خودم الان درمانمو شروع کنم تا دو ماه دیگه خوبه 

انشاءالله خدا هممونو عاقبت بخیر کنه و با اولین ای وی اف باردار شیم خیلی دوران سختیه 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
سلام دوستان ی سوال من نزدیک دوره پریودمه لک بینی دارم هنوز کاملا پری نیومده فرداهم وقت دکتر دارم اگ ...

سلام اگه خون روان ازت میاد میشه پریود،

حالا بنظرم فردا برو چک می کنه احتمالا دیواره رحمت رو

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من زخم رحم دارم دوبار سوزوندم خوب شدم ولی این دفعه ترشح پنیری دارم  اره عزیزم خودم الان درمانم ...

با انرژی و توکل ب خدا پیش برو قطعا این موانع هم از سر راهت برداشته میشه

قبلش همه بررسی هارو انجام بده و همه مشکلات رو حل کن ک جنینات حیف نشن

الهی ب زودی خبر بارداری رو بذاری تو گروه

سلام خانمهایی که پانکچر کردید ، تاکی درد داشتید؟ ماه بعد سر موعد پریود شدین؟ من یک هفته پیش پانکچر ...

سلام عزیزم دردش طبیعیه

زودتر از موعد پریود میشی، من ۴ روز بعداز پانکچر پریود شدم

سلام زینب جون مگه چسپ جنینو به داخله رحم نمیزنن من به بازوم زدن 

بیمارستان بهمن هم به بازو میزنن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم دیشب تزریقیتیه باسنمو دید دلش به حالم سوخت انقدر کبود شده ولی گفت بهشون بگو عمیق تزریق کنن واروم ...

سلام عزیزم شما از روز چندم سیکل انتقال  آمپول پروژسترون تزریق کردین؟ 

سلام دوستان ی سوال من نزدیک دوره پریودمه لک بینی دارم هنوز کاملا پری نیومده فرداهم وقت دکتر دارم اگ ...

عزیزم بهتره روز دوم یا سوم خونریزیت بری من یکبار عجله کردم همین لکه بینی رفتم دکترم سونو نکرد گفت الان فایده نداره اگر میخوای دقیق باشه برو خونریزیت شروع شد بیا