2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سارا جان من هرکاری میکنم شکمم یخه . چیکار کنم ؟ انگار یه قالب یخ روشه  

کیسه آب گرم در طول روز بذار. چیزای گرمی زیاد بخور چون گفتی طبعت سرده. کاچی درست کن بخور. من پاهام همش یخه بدنم گرم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم انشاءالله هممون زودی زود این خبرو به هم بدیم🤲🏻 منو از دعای خیرت محروم نکن عزیزم

سلام عزیزم منم انتقال دادم انشالله دوتامون با خبرای خوش بیام میگم کی برات ازمایش نوشت من برایه ۱۰نوشته امپول اچ سی جی رو داری

سلام دوستان ی سوال من نزدیک دوره پریودمه لک بینی دارم هنوز کاملا پری نیومده فرداهم وقت دکتر دارم اگ فردا برن سونو واسه شروع سیکل انتقال قبول میکنن 

یا باید موقع خون ریزیم برم تا سیکل و برام شروع کنن

سلام دوستان ی سوال من نزدیک دوره پریودمه لک بینی دارم هنوز کاملا پری نیومده فرداهم وقت دکتر دارم اگ ...

سلام عزیزم راستش من تجربه ای ندارم نمیتونم کمکمت کنم 

تازه پرونده تشکیل دادام برا اخرای ابان 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
والا منم اطلاع کامل ندارم  ولی اگر میگن بیمارستان امام، حتما اونجا برو گلم، درسته دولتی هست ول ...

@زینبی_بابا      

سلام عزیزم

امروز طبق تجربه ای که شما داشتی با دکتر اشرفی ویزیت شدم.

گفت چون احتمال خونریزی هست ارجاعت میدن به بیمارستان امام

ولی توکل بر خدا جلو میریم.

برنامه سفر داشت گفت ان شاء الله تا برگردم همه چی خوب باشه و باشم برات انجام میدم. 

گفت برای احتیاط طبق نظر دکترت هم پیش برو تا اگر من نبودم کارت گیر نکنه.

من انوکسا داشتم که فردا اول ۳۶ هفته م دکتر اشرفی تبدیل به هپارین کرد. گفت شیاف هم دوسه شب دیگه قطع کنم گفت تو این هفته های بالا دیگه لازم نیست

اسپرین هم پریناتولوژ بهم گفته از امروز گفت قطع کنم. 

فقط یه چیزی اگر قرار بر سزارین باشه که من سزارینی هستم،  تاریخش طبق سونوی ان تی حساب میشه؟ چون دکتر خودش حساب کرد همون حدودا شد. میخوام بگم  طبق شرایط ممکنه بخوان زودتر سزارین کنن وگرنه همون تاریخ ان تی و دکتر برای سزارین درسته؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان ی سوال من نزدیک دوره پریودمه لک بینی دارم هنوز کاملا پری نیومده فرداهم وقت دکتر دارم اگ ...

به من گفتن از اول خونریزی باید روز اول پریودی رو حساب کنی

لکه بینی جزء پریود نیست 

به من گفتن از اول خونریزی باید روز اول پریودی رو حساب کنی لکه بینی جزء پریود نیست 

عزیزم شما که یه کوچولو مراحلشو طی کردی 

تست پاپ اسمیر میگیرن یا نه اخه من عفونت دارم دکتر هم رفتم 

بنظرت برم دکتر؟یا مشکلی پیش نمیاد 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
به من گفتن از اول خونریزی باید روز اول پریودی رو حساب کنی لکه بینی جزء پریود نیست 

پس یعنی اگ برم سیکل و برام شروع نمیکنن مثلا سونو بشم بگن از روز خون ریزیت شروع کن داروهاتو مصرف کن