2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684531 پست
ممنون عزیزم دعا کن. الان زایمان نکنم 🥺خیلی استرس دارم 

انشاالله انشاالله انشاالله سلامت باشن و بسلامتی هم بموقعش بیان بغلت 

انشاالله انشاالله انشاالله همه منتظرا جواب بگیرن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ب من گفتن دو دوز رو بزن بعد بیا. گفتن همراه داروهای هورمونی انتقال خوب نیس هم زمان واکسن زده بشه

بمنم گفتن یا بزن یکماه بعد از دوز دوم بیا برا انتقال یا کلا نزن بیا 

از اینور هم لنفو کردم انقضاش نزدیکه موندم بخدا

منم زود به زود سرما میخورم الان هم سرماخوردگی جزئی دارم گلوم درد می‌کنه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ببخشید لنفو برات تغییری ایجاد کرد؟  اره به نظرم عقب ننداز انتقالتو. ب من گف که بعد لنفوسی ...

برا منم گفتن چهار ماه انقضا داره برا بار اول هست تو انتقال از روش لنفو استفاده میکنم دو انتقال قبلیم نداشتم دعا کن همه مون نتیجه بگیریم 

شما که جنین هات فریز هست، چیزی نمیشه پس واکسن رو بزن. اگه سینوفارم بزنی کلا بین دو تا دوز ۴ هفته فا ...

آخه تاریخ انقضا لنفو این ماه هست برا همین دو دل هستم ممنون از دعای قشنگت گلم انشاالله انشاالله انشاالله نفست حق باشه و مثبت بشم

نمیدونم اصلا این هماتوم لعنتی چیه من از دیشب دلدرد دارم  حالا آزمایش دارم باید بدم نمیدونم باا ...

منم آزمایش دارم

طبقه 4 بدون آسانسورم هستیم

هی با این شرایط تند تند میرم دکتر و سونو و ...

فقط باید توکل کرد کار دیگه ای از دستمون برنمیاد

عزیزم من تا هفته 12 آمپول داشتم که به تدریج قطع شد  اوایل روزی دوتا آمپول داشتم بعد شد روزی ی ...

ممنون گلم 

عزیزم برای شما چجوری حساب میکنن هفته چند هستین 

من از روز انتقال ک حساب میکنم میشه ۸ هفته از آخرین پریودی میشه ۱۰ هفته  

سونو و دکتری ک الان میرم میگن از پریودی حساب میشه مگه نباید از انتقال حساب کنن برای ما ؟

خدایا راضیم به رضای تو🤲🤲🤲
خیلی متاسفم برای من بقایا موند، هیستروسکوپی کردن بقایا رو درآوردن تقریبا یک هفته بعد از سقط

پس یعنی با هیسترو هم میشه بقایا رو دراورد اخه به من گفته کورتاژ منم از عوارضش میترسم رحمم رو داغون کنن پس من هم میتونم بگم هیستروم کنن؟

خیلی متاسفم برای من بقایا موند، هیستروسکوپی کردن بقایا رو درآوردن تقریبا یک هفته بعد از سقط

من تا حالا نشنیده بودم برای بقایا این کار هم میکنن یعنی شما خودت ترجیح دادی که کورتاژ نشی این بهتره عوارض کمتر ه یا نه چه جوریه؟

بچه ها جون سلام توروخدا هرکی میدونه چیه راهنماییم کنه خیلی خیلی عذر میخوام بخدا روم نمیشه ولی درمون ...

سلام عزیزم خجالت نداره گلم

ببین من اصلا نمیتونم تصور کنم چه برسه تشخیص

حتما برو دکتر گلم ،تهران بیمارستان نیکان 24 ساعته متخصص زنان داره برو گلم اونجا یا هر جا دیگه که میشناسی