2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
آره بخدا همیشه میگم چیکا بچم این همه رعایت میکنه بازم این اتفاقات براش میوفته یادمه اون اوایلم میگفت ...

فداي دل مهربونت بشم. نه والله منم دليلي براش پيدا نكردم تعجب اوره واقعا. الهي كه پسر خوشملمونو صحيح و سالم بغل بگيري فداتشم😘😍كدو رو رنده كن تو ماست كم چرب و بخور گلي

خداياشكرت....❤️ 
سلام خوشگلا. خوبید؟چه.خبر؟یک ماهی میشه دیگه تو سایت نیومدن. کیا باردار شدن تو این یکماه؟ از مامان سو ...

مرسی از احوالپرسیت عزیزم

من خوبم. فعلا برنامه ای برای ادامه درمان ندارم و خیلی حالم خوبه

اصلا نی نی سایت نمیام، اینجوری حالم بهتره

امیدوارم شما و همه دوستان نتیجه عالی بگیرن ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین میزان تولید آنتی بادی و مقاومت در برابر ابتلا مجدد در هر فردی فرق داره و اگر بخوای بدونی باید د ...

درسته مرسی عزیزم❤

اتفاقا همین قصد رو دارم که واکسن رو بزنم

فقط نمیدونم کدوم یکی از واکسن ها رو بزنم که بهتر و تاثیرگذارتر باشه

سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید  میخوام بهترین دکتر مرکز مام بدونم کیه من 3 بار انتقال منفی د ...

سلام عزیزم من زیر نظر دکتر علیرضایی هستم و تا اینجای کار خیلی ازش راضی بودم البته هنوز انتقالم مونده

بنظرم از بقیه دکترای مام سرش شلوغتره

شماره واتس اپشو ب مریض میده هرسوالی داشتی با حوصله جواب میده (البته شاید همه دکترای مام اینجوری باشن)

سیلویا جان برای قبل از پانکچر توصیه ای نداری ؟بنظرت چه مکملایی خوبی برای تقویت تخمک بگیرم لطفا تعداد ...

پودر اينوفوليك يا  myo inositol  روزي ٤ گرم (٢ گرم صبح و ٢ گرم شب ) 

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي 1000 ميلي گرم ، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش 

اوابوست تركيبي از فوليك اسيد ، ملاتونين و Myo-Inositol و كمي كيوتن هستش كه در صورتيكه موارد بالا مصرف بشه نيازي به مصرف اوابوست نيست

سلام به روی ماهتون دوستای گلم..... 

ببخشین چند روزیه به سختی میتونم گوشی دستم بگیرم و چشام اذیتم میکنن.... 

انشالله یه کم بهتر شدن بازم بتونم در خدمتتون باشم..... 

برا تک تکتون بهترینارو از خدا میخوام.... 

دوستون دارمممممممم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای من قبل iui فقط گفتن قبل ivf معمولا هیسترو مینویسن 

خوب اگه هیسترو بنویسن که عالیه..... 

به هر حال بهتر از عکس رنگی بررسی میشه و میتونه همونجا درمان لازمم انجام بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله ابجی یعنی ۱۹ام ۳روز پیش میشه دوتاتاریخ هست ک رد کردم ونشدم

عزیزم حتما برو دکتر بررسی کنه..... 

سلام بچه ها من ۲۰سالمه به دلیل یه مشکل سخت که نمیشه اینجا گفت (مشکل همسر)تو این سن کم میکرو کردم ودو ...

عزیزم اصلا نمیشه گفت..... 

همه احتمالاتی که پرسیدی امکانش هست..... 

هم اینکه بگیره هم اینکه نگیره..... 

دو تا یا بیشترم بگیره اگه دکترت صلاح ندونه میتونه بیشتر از یه دونه رو ریدلکت کنه نگران اونش نباش.... 

یعنی فقط میتونم اینو بگم امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته..... 

بچه ها من روز دوم یا سوم پریودی باید ازمایش ایمنی انعقادی ذخیره اینا بدم ساعت دو امروز شدم فقطم لکه ...

روز اول از شروع خونریزی حساب میشه یعنی خونه تازه حتی اگه کم باشه..... 

لک شروع محسوب نمیشه..... 

مرسی عزیزم حالا مگ این ۱۰روز میگذره تا من آز بدم 🥴🥴 به نظرتون من میتونم غذا بپزم الان دوسه روزه م ...

آره عزیزم میتونی فقط احساس خستگی کردی استراحت کن..... 

یعنی سعی کن غذایی که همش سر پا باشی درست نکنی..... 

سلام دوستای گلم امیدوارم حالتون خوب باشه من دوماه دیگه اگه مشکلی نباشه و خدا بخواد میخام آخرین جنین ...

عزیزم از دکترت زنگ بزن بپرس یا کاربرد دیگه ای هم داره یا شاید اشتباهی داده شده..... 

تو نسختم همین بود؟ 

سلام عزیزان دلم حال چطوره خوبین بعد چندد ماه اومدم نمیدونم دوستان قدیمی کسی هست یانه دلم براتو ...

سلام عزیزم..... 

دردونت خوبه؟ 

بزرگ شده هزار ماشالله..... 

نه جنین ندارم. اینجا هم از ۴۰ سالگی همه هزینه ها ازاده، که خیلی گرون در میاد. دیگه اینجا انجام نمید ...

عزیزم همسرت فقط کافیه نمونه اسپرم بده براتون فریز کنن...

و یه تشکیل پرونده و مراحل اداری...... 

بقیش دیگه خودت تنهایی باشیم کفایت میکنه.....