2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046180 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم ممنون شما خوبید اره عزیزم رفتم گفت فعلا باید هفته ای یک بار برم برای چکاب وسونو واژینال ب ...

سلام  عزیزم

پست آخر صفحه اینستاگرام سونوگرافی نیلو رو ببین در مورد سونو واژینال

https://www.instagram.com/p/CTu3pm3AX_D/?utm_medium=copy_link

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما ممنون میشم منو راهنمایی کنین 

من انتقال اولم مثبت شد ولی بعدش سقط شد. انتقال دومم هم منفی شد. حالا میخام دوباره تخمک گیری کنم تهران یا اصفهان چه دکتری پیشنهاد می کنین که هم همه جوانب رو بررسی کنه هم جنین شناس و مرکزش خوب باشه؟ 

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
انشالله مرسی قربونت برم خدا بچه هات رو حفظ کنه دلم رو روشن کردی 😭😘😘

عزیزم از ته دلم برات خوندم همین الان تموم شد انشالله خدای مهربون دلت رو شاد میکنه ❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
سلام خانما ممنون میشم منو راهنمایی کنین  من انتقال اولم مثبت شد ولی بعدش سقط شد. انتقال دومم ه ...

عزیزیم انشالا خدا بزودی جای اولی رو برات پر کنه و بزاره بغلت

بچه های این تاپیک از دکتر علیرضایی مرکز مام و دکتر اسرافیلی بیمارستان عرفان و دکتر انصاری فر مرکز ابن سینا مثبت زیاد داشتیم 

عزيزم خيلي برام دعا كن براي بچه هام دعا كن ٨ ماهه رنگ هيچ جارو جز مطب و ازمايشگاه نديدم فقط بخاطر اي ...

عزيزم مطمعن باش اينجا همه برات دعا ميكنيم .اصلا به خودت استرس نده مشكلت حل ميشه.ميدونم واقعا ماها كه با اين سختي بچه دار ميشيم خيلي خيلي دست ودلمون ميلرزه ولي از طرفي بايد واقع بين باشيم.دكتر شما كيه عزيزم؟ اگر با مشكلات اين چنين آشنايي نداره سعي كن دكتر پريناتولوژ ببيني

منکه بخاطر کرونا سرکلاژم عقب افتاد پنج شنبه میخوام عمل کنم گفتن احتمالا نشه دیگه سرکلاژ کرد باید حلق ...

ان شااله که خیر و سلامتی باشه برات.

یه سوال بپرسم، میدونم که قبلا جواب دادی ولی یادم رفت، پردنی رو چطوری قطع کردی؟

من روزی یکی پردنی رو کردم روزی نصف و یک هفته نصف خوردم و حالا میخوام قطع کنم. درسته؟

واسه من ٢٠٣ هستش تابحال ازمايش انزيم كبدم اومد نرمال بود فشارمم ١١ رو ٧/٥

ان شااله که باقی راه رو هم به سلامتی سپری میکنی و دوقلوهات سالم میاد بغلت. استرس که همیشه هست ولی سعی کن استرس رو کنترل کنی ❤

قربونت برم عزیزم. ان شاالله همچنین. اره خودم انجام میدادم. من پنج تا سیب زمینی حلقه می کردم بعد وسط ...

مرسی گلم 

ایشاالله جواب بگیری مثبت بشی 😘😘😘😘

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
منکه بخاطر کرونا سرکلاژم عقب افتاد پنج شنبه میخوام عمل کنم گفتن احتمالا نشه دیگه سرکلاژ کرد باید حلق ...

سرکلاژ رو مگه نمیگن تا 20 هفته وقت داره؟ مگه چند هفته ای؟ اگه به 20 نرسیدی که میشه، چرا گفتن نمیشه؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست