2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
شماهم لکه بینی داشتی درسته؟ چطور بود واسه شما؟ 

من لکه های سیاه روی لباس زیرم بود

رفتم دسشویی دیدم یکم ترشحاتم خون روشن ترم داره

بعدش ک شیاف اضافه کردم یکم لکه بینی و ترشحات قهوه ای تا یک روز

و بعدشم هیچی

فرداش رفتم سونو سی درصد ساک بارداری درگیر هماتوم شده بود و از رحم جدا شده بود

البته هماتوم کوچیک بود اما چون سن بارداریم پایین بود بخش بزرگیش رو گرفته بود

رفتم دکتر داروهامو اضافه کرد و آسپربن رو قطع کرد گفت دو سه روز بعد انمام خونریزی دوباره باید برم پیشش سونو

احتمالا تا رفع هماتوم تحت نظر باید باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانم ها کسی مرکز رویش کرج بوده؟ از آزمایشگاه و جنین شناسش خبر دارید چطوره؟

ببخشید نمیخوام بهت استرس بدم ولی هنوز شروع نکردی میخوام تجربه ی خودمو بهت بگم من بار اول هردوسالم برایه تعیین جنسیت رفتم روزی سه تا امپول داشتم جمعا دوازده روز حدودا ۴۰ تایی امپول دادم ۱۵ تا فولیکول داشتم اخرم کردن ۸تا تخمک وشد دوتا جنین که گفتن مشکل ژنتیکی دارن وسالم نیستن وقتی ازشون پرسیدم جوابای الکی میدادن میگفتن شوهرت تو بمباران حلبجه نبوده😳😳😳😳😳منی که طبیعی دوتا دختر اوردم هیچ کدوممون مشکلی نداشتیم بعد میگه برو پسر میخوایی چه کار خدا بهت دوتا دختر گل داده میگم من این همه هزینه کردماولا چرا از ۱۵ تا شد ۸ تا بعدم شددوتا جنین من اگه طبیعی بزارم باردار میشم میگه برو بازم از اول انجام بده رفتم ابن سینای تهران با ۶ تا امپول ۱۲تا تخمک و۹تا جنین گرید عالی داشتم ببخشید خیلی طولانی شد ولی فقط منم نبودم تخت کناریمم همین بلا سرش اومد تو اتاق عمل بهش گفتن ۷ تا تخمک داری بعد وقتی اوردن بخش شوهرش رفت پرسید گفت ۵تا دوتاشو زدن ترکوندن نمیخ‌وام بهت استرس بدم شاید شانس منم بوده ولی چون خواستی تجربمو بهت گفتم امیدوارم برایه شما خوب باشه

من لکه های سیاه روی لباس زیرم بود رفتم دسشویی دیدم یکم ترشحاتم خون روشن ترم داره بعدش ک شیاف اضافه ...

ایشالا که به سلامتی کوچولوتو بغل میکنی، من اصلا دارویی ندارم غیر اسید فولیک و B12 که هر روز میخورم و از ماما در مورد شیاف پرسیدم گفت ما همچین چیزی رو واسه لکه بینی تجویز نمیکنیم

و خدایی که در این نزدیکیست
آها من رویش کرج رو نمیشناسم

اگر بخوام با همون دکتر فقط مرکز را عوض کنم ؛ به نظرتون باز کارم عقب میفته؟؟

بخاطر آزمایشگاه و جنین شناس مرکز مام

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم اینجا فقط ماما ویزیت میکنه و اونم هفته ۵ منو دید و گفت الکل نخور و بعدش قرار بعدیو گذاشت هفته۱ ...

چقد سخت گیرانه

چقد بها میدن ب دکترهاشون

حالا یک سونو هست دیگه

والا منم خیلی کم بود در حدی ک دستمال کشیدم مشخص شد

ولی خوب همون باعث شد مشکلم رو بفهمم

امیدوارم برای تو کاملا بارداری سالمی باشه عزیزم

بچه ها ینی واقعا هیچکس اطلاعاتی نداشت در این مورد منو راهنمایی کنه؟! 

کاربری سنگک قبل انتقال اخرش که مثبت شد بادکش گرم تو خونه انجام داده خودش منم دارم انجام میدم شنبه انتقالمه خبرشو بهت میدم ولی بلد نیستم تگت کنم خودت بهم پیام بده

ایشالا که به سلامتی کوچولوتو بغل میکنی، من اصلا دارویی ندارم غیر اسید فولیک و B12 که هر روز میخورم و ...

پس پروتوکل هاشون فرق میکنه

منم امیدوارم بارداری سالمی داشته باشی عزیزم

@farzi99     عزیزم امروز به نیتت سوره مریم خوندم الهی هرچه زودتر بیای خبر بارداریتو بدی ...

عزیزم خوبی؟ شاید پیام دادی ندیدم میشه بپرسم برای هم خوندی یا هنوز به اسمم نرسیدی؟ 

منم انشالا یکشنبه انتقال میدم 😍

ببخشید نمیخوام بهت استرس بدم ولی هنوز شروع نکردی میخوام تجربه ی خودمو بهت بگم من بار اول هردوسالم بر ...

بسیار لطف کردی که زمان گذاشتی و تجربه ات را گفتی

دکترم با اینکه بداخلاقه اما فک میکنم دکتر خوبی باشه. مرکز مام هم هست

اما بلههههههه جنین شناس هم خیلی مهمه. آزمایشگاه مهمه

باید با همسرم مشورت کنم و برم مام. اگر با همین دکتر بخوام اونجا ادامه بدم فک کنم کارم عقب نیفته

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
پس پروتوکل هاشون فرق میکنه منم امیدوارم بارداری سالمی داشته باشی عزیزم

ایشالا همه دوستان باردار به سلامتی این دوران رو طی کنند و منتظرها هم به سلامتی باردار بشن

و خدایی که در این نزدیکیست
انشالله که خیره عزیزم.خوبی الان؟ فشارت ثابت شد؟

متاسفانه دفع پروتئين دارم دكتر برام ازمايش اورژانسي كبد نوشته رفتم انجام دادم😔😔فشارم ١١ رو ٧/٥ و ١٢ رو ٧/٥

هيچ اميدي ندارم اصلا😔😔

خداياشكرت....❤️