2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046181 بازدید | 684501 پست
انشالله که جواب آزمایشت هم مثبت هست، اصلا استرس نداشته باش، بسپار بخدا.

انشاالله پناه برخدا ممنون عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
 عزیزم من کرم استرچ مارک پالمرز مخصوص ترک پوست و بیو اویل(bio_oil) میزدم یعنی عالیه هر کدومو گی ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر توکلی کجا هستن عزیزم؟ زود نوبت میدن مثلا تو همین هفته؟ شماره تماسشو میدی نوبت بگیرم زرنانی م ...

تو مرکز ابن سینا هست، بله فکر میکنم بتونی این هفته بگیری، برو تو سایت ابن سینا میتونی اینترنتی وقت بگیری، ۰۲۱۲۳۵۱۹

در مورد دکتر باید ببینی خودت از کدوم خوششون میاد، هم میتونی اینترنتی نوبت بگیری تو سایت مام، و هم می ...

نغمه جان میتونی ی پیامی بهم بدی داخل در خواست دوستی من بلد نیستم 

دکتر خلج مرکز مام هم هستن، من نمیشناسمشون، ولی شنیدم با دکتر مینو طاهری کار میکنه

خیلی خوش اخلاق نیست و توضیح نمیده اما احساس میکنم کارش را بلده. با اینکه هی داره عقب میفته اما میگه زمان مهمه یا نتیجه؟ 

از آزمایشگاه رویش مطمین نیستم. چقدر مهمه؟

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ

سلام به همه خانوما 

وقتتون بخیر

میخاستم بپرسم طب سوزنی و بادکش قبل انتقال خوبه؟! 

آیا کسی انجام داده و یا اطلاعاتی دارین بهم بگین ممنون میشم... 🙏

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نترس گلم بزن خیالت راحت عزیزم نهایت دو هفته فاصله داشته باشه با واکسن کرونا همین حتی دانشمندان دارن ...

مرسی عزیزم از توضیحات باشه حتما😘😘😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
چقدر عجیب منم اولین باره می شنوم همسر منم مثل ازمایش اسپرم برای میکرو نمونه داد شما کدوم مرکز میر ...

امید هر جا دیگه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام به همه دوستان منتظر و مامان های گل من 36 سالمه. باید اهدایی بگیریم. اجازه بدید منم کنارتون ...

سلام عزیرم

من هم باید تخمک اهدایی بگیرم

میتونم بپرسم دونر رو از طریقی پیدا کردید؟چه ویژگی هایی داشت؟از لحاظ ذخیره تخمدان و ازمایشات و سونو چطور بود؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
خیلی خوش اخلاق نیست و توضیح نمیده اما احساس میکنم کارش را بلده. با اینکه هی داره عقب میفته اما میگه ...

عزیزم ازمایشگاه که خیلی مهمه، من مرکز رویش رو نمیشناسم، ولی فکر کنم از بچه های اینجا یکی قبلا رفته بود