2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگه به مرحله بلاست نرسه تو رحم هم رشد نمیکنه دیگع درسته؟

نه عزیزم شرایط رحمی بهتره تا ازمایشگاه والله من نخواستم ریسک کنم میگفت قابلیت بلاستو داره ولی من ترسیدم شایدم نگرانیم به قول دکترم الکی بود

دوستانی که مام میرن درسته میگن مام فقط جنین ۵روزه انتقال میده یا نه سه وچها روزم انتقال میدن

نه عزیزم

بسته به نظر جنین شناس هست، اگه قابلیت بلاست داشته باشن که بلاست میکنن وگرنه سن پایین تر هم انتقال میدن

نه عزیزم شرایط رحمی بهتره تا ازمایشگاه والله من نخواستم ریسک کنم میگفت قابلیت بلاستو داره ولی من ترس ...

سلام میشه بگید منظورتون از بلاست چیه؟

همون روز تخمک کشی میگین ک تعیین جنسیت بکنن یا اول جنین ها تشکیل میشن و چند روز دیگه تعیین جنسیت میشن؟

امسال میکوبم 
سلام میشه بگید منظورتون از بلاست چیه؟ همون روز تخمک کشی میگین ک تعیین جنسیت بکنن یا اول جنین ها تشک ...

بلاست یعنی ۵ روزه برایه تعیین جنسیتم قبل تخمک کشی هزینشو میگیرن میگی بهشون باید واحد ژنتیک براتون اجازه بده بعدجنینا تشکیل میشه بعد تعیین میکنن

بلاست یعنی ۵ روزه برایه تعیین جنسیتم قبل تخمک کشی هزینشو میگیرن میگی بهشون باید واحد ژنتیک براتون اج ...

آخه وقتی تخمک کشی نشده تعداد جنین مشخص نیس هزینه رو از رو چه حسابی میگیرن؟

من از مرکز پرسیدم گقتن تا ۴جنین ۵تومن و با هر جنین اضافه ۶۸۰ تومن اضافه میشه 

خب باید تعداد مشخص بشه ک اینم حساب بکنن!

امسال میکوبم 
آخه وقتی تخمک کشی نشده تعداد جنین مشخص نیس هزینه رو از رو چه حسابی میگیرن؟ من از مرکز پرسیدم گقتن ت ...

دیگه اونا هزینه ی ۴ ا رو میگیرن اگرم خدایی نکرده ۴تا تشکیل نشه پولشو پس میدن اگرم بیشتر باشن اضافه میگیرن شما کجا میرید والله خوبه من برایه ۴تا ۸۲۰۰به ازای هر جنین اضافه ۱۲۵۰ گرفتن بچه ندارید

من شنبه انتقال دارم از دکترم پرسیدم گفت نزن ابن سینا

سلام

من حنین فریز دارم، بنظرت تعیین جنسیت میکنن؟ سه روزه ان.

هزینه تعیین جنسیت چقدر میشه؟ مثلاً هزینه هرجنین ر میگیرن یا هر نی ر؟

هزینه شما چقدرشد؟ برای انتقال چقدرمیگیرن؟

جنین های من تو بهمن هستن.دکترشما کیه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.