2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دكترمم گفتش احتمالا از همونه ولي بازم قرص متيل دوپا ميخورم براي اطمينان .يعني اين چند روز بدترين ...

انشالله همه چی براتون خوب پیش بره از لحاظ رژیم غذاییم بپرس حتما . عوارض آمپولا بوده اون چند روز 

خدای من خدای معجزه هاست . 
@2aftab     سلام عزیزم کم پیدایی نیستی خودتو نی نیا خوبید انشالله.

سلام عزیزم یادمه شما هم تعداد تخمکها و جنینهاتون اندازه من بود. خواستم بدونم دکتر شما گفتن بعداز چند بار پریود شدن سیکل انتقال رو باید شروع کنید؟

دکتر من گفت چون تخمکها زیاد بودن باید بعداز پانکچر دو دوره پریود بگذره بعد با پریود سوم سیکل انتقال رو شروع کنم اما خودم دوست داشتم زودتر انجام بدم

سلام دوستان 

فردا برای بار دوم انتقال جنین دارم

ما را از دعاها و انرژی مثبتتان بی نصیب نگذارید 😉🙏💚

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
انشالله همه چی براتون خوب پیش بره از لحاظ رژیم غذاییم بپرس حتما . عوارض آمپولا بوده اون چند روز  ...

رژيم غذايي كه چه عرض كنم غذام شده ماست و خيارو سير ماست و كدو. سوپ بدون نمك و رب با اين چيزا خودمو سير ميكنم

خداياشكرت....❤️ 
در ضمن الان تو سايت بالاي ١٨ سال مي تونيد ثبت نام كنيد .اگر تهران هم هستيد تو پارك قيطريه و سوله بحر ...

ممنون عزیزم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
پس شاید هورمونام قاطی کرده😊

از داروهای گلم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم یادمه شما هم تعداد تخمکها و جنینهاتون اندازه من بود. خواستم بدونم دکتر شما گفتن بعداز چند ...

سلام گلم. من به خاطر کیستم فعلا نمیتونم انتقال بدم تا آبان شایدم آذر. ولی همون حدوداس دیگه دو یا سه پریود بعد از پانکچر انتقال میدن. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤