2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046177 بازدید | 684501 پست
ممنون ۲تا فرش ۳روزه هچ شده انتقال داده بودن ۳روز اول استراحت نسبی داشتم ولی بعدش زیاد استراحت آنچن ...

عزیز دلم،نمازتو هیچ وقت ترک نکن...اگه از خدا بچه میخایی، مطمئن باش نماز، نمیندازتش که هیچ، بلکه هم بهت آرامش میده، هم خدا ازمون خشنود میشه⁦☺️⁩

خانمی منظورت از جهاد دانشگاهی،قم هست؟؟

الان دوقلو دارید؟؟

ویتامین ای و دی رو که گفتید هر روز میخوردید،یعنی از کِی شروع کردی به خوردن؟هنوزم داری هر روز این دوتا رو میخوری؟؟

حتی ویتامین دی هم هر روز داری میخوری؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها من ۲۰سالمه به دلیل یه مشکل سخت که نمیشه اینجا گفت (مشکل همسر)تو این سن کم میکرو کردم ودو ...

انشاالله که مثبت میشی چون سنتم کمه درصد موفقیتت بیشتره خوب کاری کردی به حرف دکترت گوش دادی منم از بیست سالگی درگیرم سال اول دکترم میکرو پیشنهاد داد ولی من قبول نکردم منتظر طبیعی موندم الان که 31سالمه میکروکردم اونم منفی شد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزيزم نه والله زياد خوب نيستم ديروز از ٦ صبح تا ٨ شب درگير ازمايشو سونو و دكتر بودم بخاطر فشار ...

عزیزم حتما بخاطر آمپولای بتامتازون بوده . انشالله هر سه تا سلامت بگذرونین این دوره رو . الان خوبی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
نه جنین ندارم. اینجا هم از ۴۰ سالگی همه هزینه ها ازاده، که خیلی گرون در میاد. دیگه اینجا انجام نمید ...

مگه المان درمان رایگان نیست؟  تو دانمارک کلا رایگانه  

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
وای چرا انقدر بالا رفته؟ بخاطر بتامتازون که زده بودی؟ خیلی مراقب خودت باش

نميدونم مدام نوسان داره تازه امروز يكم ثابت شده. دكترم گفت تا ٣٤ هفته خيلي بايد مراقب باشي😞😞

خداياشكرت....❤️ 

[QUOTE=207372070]ممنون از توضيحات كاملت عزيزم. قبل انتقال آنتي بيوتيك هم خوردي؟ خراش هم برات انجام داد؟ [/QUOTE

خواهش میکنم عزیزم

بعد از هیسترو آنتی بیوتیک داشتم قبل انتقال پماد واژینال کلوتریمازول داشتم 

هیستروم با خراش بود

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم حتما بخاطر آمپولای بتامتازون بوده . انشالله هر سه تا سلامت بگذرونین این دوره رو . الان خوبی ؟

اره دكترمم گفتش احتمالا از همونه ولي بازم قرص متيل دوپا ميخورم براي اطمينان .يعني اين چند روز بدترين روزارو گذروندم . ممنونم مهربونم برامون دعا كن❤️❤️امروز الحمدالله ١٢ رو ٧ و ١١ رو ٧ بوده فعلا . حالا يه ازمايش ٢٤ ساعته براي اينكه ببينم دفع پروتئين دارم يا نه دادم ببينم چي ميشه.

خداياشكرت....❤️ 
خانوما من چند بار با روغن سیاه دونه شکمم و ماساز دادم الان فک میکنم موهای خییییلی نازک و بی رنگس رو ...

فکر نکنم واسه اون باشه چون من از قبل عید تا الان دارم میزنم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤