2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام  اگر پردنيزولون مصرف ميكنيد يا قراره بعد از انتقال مصرف كنيد نبايد همزمان واكسن بزنيد.ولي ...

پردنیزولون و واکسن تداخلی باهم ندارن عزیزم من میخوردم دکتر اجازه واکسن داد

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم اطلاعاتی ندارم در این باره ولی دکترم گفت هیچ مشکلی نیست و نیاز به قطعش نیست انشالله که خیره ...

ميتونه از ايمونولوژ بپرسي كه خيالت راحت بشه ولي رزاقي به من اينجوري گفت.براي كسايي كه مشكلات ايمني دارن و پردني مي خورن نبايد قطع بشه و واكسن هم ميزنن براشون ولي به ايمني حداكثري با واكسن ممكنه نرسن مثلا به جاي ٩٠ درصد ايمني بهشون ايمني ٧٠ درصدي بده واكسن

ميتونه از ايمونولوژ بپرسي كه خيالت راحت بشه ولي رزاقي به من اينجوري گفت.براي كسايي كه مشكلات ايمني د ...

ممنونم. من به حرف دکترم اطمینان دارم خیالم راحته عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
پردنیزولون و واکسن تداخلی باهم ندارن عزیزم من میخوردم دکتر اجازه واکسن داد

آره عزيزم مفصل توضيح دادم اين داروها كه براي سركوب ايمني استفاده ميشن نميزارن واكسن ايمني حداكثري به بدن بده.اگر كسي الان داره ميخوره كه نبايد قطع كنه و واكسن رو بزنه ولي كسي مثل من كه هنوز شروع نكرده بايد سه هفته بعد از دوز دوم واكسن شروع كنه كه عملكرد واكسن در بدن تكميل شده باشه و anti spike كامل در بدن ايجاد شده باشه

می‌دونم گلم ماتامرکزپنج دقیقه فاصله داشتیم قبول نکردن  توخونه نمونه بگیریم ببریم

بعضي مراكز سخت گيري ميكنن ولي ما يكبار تو آزمايشگاه نتونستيم و گفتن بريم خونه وسريع بياريم

عزیزم سعی کن خم و راست نشی جارو برقی نکن. کار سنگین انجام نده. دو سه روز اول استراحت کامل ولی برای خ ...

مرسی فدات بشم انشالله که همینجوری که میگی باشه

من عاشق پسرم چون بچه جاریم از بچگی پیش من بود بهش وابسته شدم دوست دارم پسرم بشه🥺🥺