2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
باشه ممنون از دکتر پرسیدم تغذیه ای چیزی لازمه گفت نه همون طبق روال عادی باش اما ماه قبل ال دی خورد ...

منم ال دی اذیتم میکنه. دل دردهای پریودی میگیرم از اواسط دوره تا آخر و لک بینی میفتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگه شرایطم خوب باشه چند روز بعد تخمک کشی انتقال میدن؟؟؟

اگه هایپر نشین فک کنم 3-5 روز بعد انتقال میدن. بستگی داره جنین 3 روزه باشه یا بلاست و 5 روزه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عهههه واقعا؟؟؟ چطور بود انتقال دادی؟؟؟مثبت بودین انشالله

منم باهمه دکترا ویزیت شدم جز دانایی نه متاسفانه منفی شدم استرسم زیاد بود

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم ال دی اذیتم میکنه. دل دردهای پریودی میگیرم از اواسط دوره تا آخر و لک بینی میفتم

منم صبح ک بیدار میشم دمای بدنم میره بالا انگار تب دارم

و بدنم گر میگیره اصلا نمیسازه باهام بهش گفتم دیگه ننوشت

امسال میکوبم 
منم باهمه دکترا ویزیت شدم جز دانایی نه متاسفانه منفی شدم استرسم زیاد بود

دانایی رو میگن سرش شلوغه رشته کار از دستش خارج شده دیگه ویزیت اولم خودش نمیکنه نرفنم،یعنی استرس انقد موثره؟؟؟

انشالله دفعه بعدی نتیجه میگیری

امسال میکوبم 
انشالله همه چی خوب پیش میره براتون و زودی مامان میشی بله من و همسرم فقط مکمل و استرادیول خوردم فردا ...

قبلش نه. ولی بیشتر گرمی خوردم میوه سبزی سفیده تخم مرغ هر چقد تغذیه سالم باشه بهتره نتیجه میده تو همه مراحل سعی گن بیشتر پروتین مصرف کنی که عوارض هایپری رو کم کنه

اگه میخای مام بری برو طاهری با اندو هم خوب بلد میکروکنه پروگوریس میده اگه ذخیرتتم کمه قبلشم چند ماه ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت. والا من نمیدونم اصلا باید چکار کنم؟ میکرو چیه؟مگه جنینی که تشکیل میشه رو مستقیم وارد رحم نمی کنن پس چرا به من گفتن عکس رنگی بگیرم؟ من تخمک توی عرفان دارم منتقل می کنن به مام خودشون؟

از حضرتی راضی بودی؟؟؟ انتقال هم ایشون بود؟؟

دکترای جهاد همشون عالین نه عزیزم انتقالم با ازادی بود

دوستان میشه لطفا راهنمایی کنین که  کدوم دکتر توی تهران هم کار آی وی افش خوبه و هم زود و راحت میشه ازش نوبت گرفت؟من اندو دارم زمانم کمه وگرنه باید عمل کنم نمی تونم زیاد توی نوبت بمونم

خب اینکه جنین چجوری باشه و... کی تصمیم میگیره از رو چی میگن اینارو؟؟؟

اینا رو همشو جنین شناس بررسی میکنه. 3 روز بعد پانکچر بایدبرید ببینین چند تا جنین تشکیل شده و وضعیتتون بررسی بشه که انتقال بدین یا نه جنین ها فریز بشه و بمونه برا بعد

دانایی رو میگن سرش شلوغه رشته کار از دستش خارج شده دیگه ویزیت اولم خودش نمیکنه نرفنم،یعنی استرس انقد ...

ممنون عزیزم

خییییلی اثر داره استرس سمه 

ممنون عزیزم بابت راهنماییت. والا من نمیدونم اصلا باید چکار کنم؟ میکرو چیه؟مگه جنینی که تشکیل میشه رو ...

تخمک داری یا جنین  ؟ هیچ کار  الان همه جا میکرو میکنن تخمک و اسپرم میچسبونن به هم خودشون ، انتقال که میدن مشکلت چیه شما 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دوستان میشه لطفا راهنمایی کنین که  کدوم دکتر توی تهران هم کار آی وی افش خوبه و هم زود و راحت می ...

عکس رنگی معمولا قبل ای وی اف میگیرن میخان بفهمن لوله هات باز یا بسته ،،، بچه ها هر کی میتونه اینو جواب بده  تو ای وی اف که لوله مهم نیست پس چرا عکس رنگی میگیرن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم