2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046180 بازدید | 684501 پست
سلام دوستان  من ۱۸ هفته هستم و رفتم انومالی،طول سرویکس رو ۳۰ گزارش کرده بنظرتون نیاز به سرکلا ...

سلام عزیزم، به دکتر نشون بده ببین نظرش چیه، برای من هفته 14، عادی 30 بود، با سرفه 25، که گفت اصل همون 25 هست و باید سرکلاژ شم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم من امروز جنینامو انتقال دادم سه تا هشت سلولی یکی گرید بی و دو تا گرید بی به سی جنین شناسشون که خیلی ناامیدم کرد گفت دست بالا گفتم گرید ها رو تو برگه ای آبان داده بود بهم نوشته سه تا گرید بی چهار روزه و کلی ناامیدم کرد یعنی اینقدر بد وضعیت و گریدشون؟ الان چهار روزه میشن یا پنج روزه؟ هاش سی جی 5000 گفتن بگیرم ولی به صورت عضلانی تزریق نکردن درست نفهمیدم چیکار کردن انگاری از پایین یه کاری کردن باهاش وقتیم پرسیدم گفتن یه کار تحقیقاتی که فقط برای کسایی که جنیناشون ضعیف انجام میدن شما میدونین چیکار کردن؟ بلد مثل اون هاش سی جی که عضلانی تزریق میکنن روی بی بی چک اثر داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فکر کنم باید بری دکترت بررسی کنه شاید نیاز به دارو داشته باشی.... 

آنا جون میگم نظرت در مورد واکسن انفولانزا چیه حتما همه باید بزنن ؟من کرونا زدم دیگه میترسم انفولانزاهم بزنم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه خا کسی بوده سنش بالا باشه ۳۴ ، فرش انتقال داده باشه مثبت شده یا منفی

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
هرچی بیمارستان گاندی  زنگ‌ زدم صبح تا ظهر اشغال بود!حتی یه بار هم بوق آزاد نزد گفتم ببینم ...

نیکان هست گلم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دو ماه قبل انتقال هیسترو کردم  پردنیزلون 5 روزی یکی  هیدروکسی روزی دوتا هر دوازده ساعت&n ...

ممنون از توضيحات كاملت عزيزم.

قبل انتقال آنتي بيوتيك هم خوردي؟ خراش هم برات انجام داد؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
دو ماه قبل انتقال هیسترو کردم  پردنیزلون 5 روزی یکی  هیدروکسی روزی دوتا هر دوازده ساعت&n ...

حالا دكتر زرناني به من گفته هيدروكسي رو تا آخر بارداري بايد ادامه بدي و پردنيزلون رو بايد قطعش كني زماني كه فهميدي بارداري. 

سلام دوستان  من ۱۸ هفته هستم و رفتم انومالی،طول سرویکس رو ۳۰ گزارش کرده بنظرتون نیاز به سرکلا ...

عزیزم بستگی به شرایطت داره.... 

باید ببینی نظر دکترت چیه.... 

بعضیا با این طول سرویکس سرکلاژ کردن بعضیا نه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی گلم طریقه مصرفشم بگی ممنونت میشم... 

عزیزم والا اولا باید تازه تازه دم کنی بخوری.... 

یعنی مثلا وقتی میخوایی یه لیوان بخوری همون به لیوان دم کن.... 

قلق خاصی نداره همون به کم تو حجم یه لیوان آب می‌ریزی دم میکنی میخوری.... 

مثلا اندازه یه قاشق برای یکی دو لیوان خوبه دقیق. فت نکردم همیشه چشمی دم کردم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من همیشه ۲۶ ام پریود میشدم اما ماه قبل بخاطر اینکه ال دی میخوردم یه هفته زود نوزدهم پریو ...

نگران نباش به هر حال تحت دا دی هورمونی هستی امکان بالا پایین شدن هست..... 

@زینبی_بابا     سلام عزیزم من امروز جنینامو انتقال دادم سه تا هشت سلولی یکی گرید بی و دو ...

عزیزم نگران گریدها نباش.... 

با سی هم مامان داشتیم.... 

مهم سالم بودنشونه..... 

عزیزم هاش سی جی تزریق داخل رحمی بود؟ 

منم انتقال اولم داشتم..... 

انشالله که + میشی عزیزم..... 

اگه هاش سی جی بوده بله تاثیر رو بی بی داره.... 

آنا جون میگم نظرت در مورد واکسن انفولانزا چیه حتما همه باید بزنن ؟من کرونا زدم دیگه میترسم انفولانزا ...

والا من راستش رو بخوایی نمیدونم..... 

زینبی جون بهتر میتونه کمکت کنه.... 

@زینبی_بابا    

بچه خا کسی بوده سنش بالا باشه ۳۴ ، فرش انتقال داده باشه مثبت شده یا منفی

عزیزم من انتقال سومم که سال 94 + شد 36 سالم بود و انتقالمم فرش بود.... 

تازه بعدشم تو 38 سال مجدد اونم طبیعی باردار شدم با اون همه مشکل..... 

اگه منظورت هاش سی جی هست، عضلانیه عزیزم، منم داشتم، برای کمک به لانه گزینی جنین هست.

سلام عزيزم شما هاش سي جي روز ٣ و ٥ و ٧ تزريق كرديد اونم نصف؟