2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046177 بازدید | 684501 پست
سلام خوبین من روز دوازده انتقالم هستم روز 8 و 9 و10 لک قهوه ای کم دیدم ک از دیروز قطع شده شکر خدا ال ...

عزیزم انشالله لک لانه گزینی بوده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مبارکه.....  گوارای وجودت....  عزیزم فقط + فکر کن انشالله بهترینا منتظرته....  ...

اناجون شما میدونی قرص دی اف اس برای چیه من امروز رفتم دکتر برام سیکل انتقالو شروع کرد واین قرصه رو داده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان میشه لطفا جواب منو بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من چطور میتونم از دکتر زرنانی وقت بگیرم؟ زنگ زدم ...

عزیزم با بیمارستان گاندی نتونستی تماس بگیری؟ 

من شماره ای ندارم اما اگه به جورایی با بیمارستان تماس بگیری حالا اطلاعاتش یا جای دیگه بهتر میتونن کمکت کنن.... 

اگه از دوستان کسی بدونه و پیغامت رو بخونه بهت جواب میده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مگه b6ضرر داره؟

نه عزیزم..... 

چرا ضرر داشته باشه؟ 

اناجون شما میدونی قرص دی اف اس برای چیه من امروز رفتم دکتر برام سیکل انتقالو شروع کرد واین قرصه رو د ...

عزیزم والا من نداشتم سرچ زدم ظاهرا جزءداروهای استروئیدیه....

والا بستگی به علت تجویز دکترت داره.... 

والا من از کاربردش خوندم یکی نوشته برا التهاب و یکیم نوشته برا خودایمنی و.... 

فقط به نظرم رسید اینا مرتبط باشن.... 

از دکترت بپرس برا چی تجویز کرده..... 

@زینبی_بابا      

بچه ها قرص اسپرین وپردنیزول رو چه موقع بخورم بهترباشه؟؟

عزیزم من پرد دو تا داشتم یکی رو صبح میخوردم یکیو شب.... 

آسپرینم والا یه سری از دوستان نوشتن دکترشون گفته ظهر.... 

به نظرم بستگی به بقیه داروهام داره اولا با پروژسترونت حداقل دو ساعت فاصله بنداز.... 

بعدشم به نظرم تو کن تحرک ترین تایم بخوری بهتره لااقل جبران کم تحرکی رو میکنه و خونرسانی بهتر میشه.... 

عزیزم با بیمارستان گاندی نتونستی تماس بگیری؟  من شماره ای ندارم اما اگه به جورایی با بیمارستان ...

هرچی بیمارستان گاندی  زنگ‌ زدم صبح تا ظهر اشغال بود!حتی یه بار هم بوق آزاد نزد

گفتم ببینم کسی از بچه ها شماره ای از بینارستان گاندی داره که راحتتر بشه زنگ زد

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه میگم طول سرویکست رو چک کردی ببینی خوب شده یا نه من امروز رفتم سونو بهم گف ...

سلام گلم، ممنون، نی نی هم شکرخدا خوبه، تو خوبی عزیزم ؟ اره سه بار رفتم بار اول 29 بود، بار دوم 35، بار سوم 30 و با سرفه 25، که سونوگرافی گفت اصل همون با سرفه اس و دهانه رحمت شله، اومدم مطب دکترم گفت چون بخاطر هماتوم لکه بینی داری فعلا سرکلاژت نمی کنم، نباید خون ریزی یا لکه بینی داشته باشی، فعلا بهم آمپول ضدزایمان زودرس پرولوتون داده، هفته ای یه دونه بزنم، باز دوشنبه چک شم، دوفاستون هم سه تا کرد و شیاف رو بجای مقعدی، واژینال میزارم، الان لکه بینیم خیلی کمتر شده، دوس دارم کامل قطع شه بتونم برم زودتر عمل، فقط یچیزی اصلا یبوست نباش، که زور زدن برات خوب نیس، استراحت مطلق باش، فقط برای دستشویی بلند شو، حتما سرکلاژ کن گلم خیالت راحت میشه، الان که خون ریزی یا لکه بینی بخاطر هماتوم نداری؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم والا من نداشتم سرچ زدم ظاهرا جزءداروهای استروئیدیه.... والا بستگی به علت تجویز دکترت داره.... ...

عزیزم من سرچ کردم نوشته که برای ضخامت اندومتر خوبه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام دوستان من همیشه ۲۶ ام پریود میشدم اما ماه قبل بخاطر اینکه ال دی میخوردم یه هفته زود نوزدهم پریود شدم و بخاطر تعطیلات نشد برم تخمک کشی و این ماه ال دی نداشتم مکمل و استرادیول از روز بیست داشتم ک خوردم و سه شنبه یعنی ۴ روز پیش تموم شد دکترم زنگ زدم گفت دیگه نخور منتظر پریود باش و بیا

حالا من باید طبق ماه قبل دیروز باید پریود میشدم اما اگه برگردیم روال قبلی ۲۶ ام ؟?؟؟؟؟

دو روزه ببخشید ترشحاتم قهوه ایه اما هیچی نیس نگرانم

امسال میکوبم