2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزیزم من دوران خونریزی استراحت مطلق بودم و فقط برا دستشویی بلند میشدم اما بعدا که لک شد هر از گاهی پ ...

من خونریزیم خداروشکر یکباربود بقیش لکه بینی تیره ولی باز استراحت مطلقم تقریبا روزی سه چهاربار هردفعه ۲و۳دقیقه پامیشم یه چیز میخورم میخوابم

نه عزیزم آندومتر و آندومتریوز متفاوتن.....  عزیزم وقتی سلول‌های دیواره رحم جایی دیگه رشد کنن م ...

فقط ببخشید کیست منم نیاز به عمل داره؟من از اتاق عمل خیلی میترسم لولمم بسته بود گفتن لاپاراکن بازش کن به خاطر اتاق عمل انجام ندادم ۱۸ میلی تو تخمدان چپم تنها درمانش عمله؟با دارو رفع نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه کیست ۱۸ میلی اندومتریوما تو تخمدان چپم دارم اندومترمم ضخیمه مگه این اندومتریوز نیست؟

کیست روی تخمدان اگه اندومتریوما ست چرا آندومتریوزه اما ضخیم بودن آندومتر نه.... 

یعنی لااقل طبق برداشت من.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون بابت توضیحتون کامل کاش دکترا مثل شما اینجوری مارو از نگرانی دربیارن واقعا هرسری که از دکتر میا ...

فدات عزیزم.... 

اینجا برا این کنار هم هستیم چون وهله اول همدیگرو درک میکنیم و تمام سعیمون اینه کنار هم باشیم.... 

پس هر سوالی داشتی بپرس هر کدوم از دوستان بدونم مطمئن باش دریغ نمیکنن از جواب دادن..... 

منتها در مقابلش تا میتونی استرست رو کمتر کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من خونریزیم خداروشکر یکباربود بقیش لکه بینی تیره ولی باز استراحت مطلقم تقریبا روزی سه چهاربار هردفعه ...

در همین حد کافیه عزیزم..... 

همین که خونریزیت رفع شده خدارو شکر.... 

انشالله ذره ذره با همین لک‌ها هماتومتم دفع میشه..... 

خلاصه بعد لاپراهیسترو سیکل کوتاه از نوع آنتاگونیست همراه با ال دی شروع شد..... راستی من چون همیشه ...

عزیزم ببخشید شما گفتید سلن پلاس برای تبخال میتونم بپرسم چه نوع تبخالی؟؟چون من تبخال تناسلی قبلا زده بودم الان نگرانم بابت این چون قراره انتقال جنین بدم لازمه به دکترم بگم؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
فقط ببخشید کیست منم نیاز به عمل داره؟من از اتاق عمل خیلی میترسم لولمم بسته بود گفتن لاپاراکن بازش کن ...

عزیزم بعید میدونم نیاز به عمل داشته باشه..... 

18 میل بزرگ نیست.... 

حالا خواستی میتونی یه چکاپی بشی اما اگه جای دیگه ای درگیر نکرده باشه و فقط همین باشه بعید میدونم.... 

فقط ببخشید کیست منم نیاز به عمل داره؟من از اتاق عمل خیلی میترسم لولمم بسته بود گفتن لاپاراکن بازش کن ...

ولی کلا توصیه میکنم یه ویزیت بشی تو کلینیک آندومتریوز ابن سینا یا هر کلینیک آندومتریوز دیگه ای..... 

که لااقل بدونی تحت کنترله و پیشرفت نمیکنه..... 

عزیزم ببخشید شما گفتید سلن پلاس برای تبخال میتونم بپرسم چه نوع تبخالی؟؟چون من تبخال تناسلی قبلا زده ...

نه عزیزم تبخال رو لبم زده شده بود دقیقا اون تایمی که وارد سیکل شدم.... 

عزیزم ببخشید شما گفتید سلن پلاس برای تبخال میتونم بپرسم چه نوع تبخالی؟؟چون من تبخال تناسلی قبلا زده ...

عزیزم تبخال تناسلی هم حتما به دکترت بگو نیاز باشه چک کنه.... 

نه عزیزم تبخال رو لبم زده شده بود دقیقا اون تایمی که وارد سیکل شدم.... 

آنا جون مگه تبخال روی لب برای انتقال بده که بهتون سلن پلاس دادن؟ آخه منم خیلی تبخال میزنم. حتی وقتی اولین انتقالم منفی شد فرداش تبخال زدم. البته دکترم گفت مشکلی نیست و ربطی نداره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤