2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست
عزیزم از خداوند میخام که ایندفعه مامان بشی و دامنت سبز بشه، واقعا صبوری میخواد ولی من خودم رو می شنا ...

من بین اولی و دومی سه ماه ولی سونی با دومی یه سال فاصله انداختم..... 

تو اون یه سال هم مشکلاتم رو شدن، هم آندومتریوز درمان شد، هم ورزش کردم هم رو تغذیمون کار کردیم، رو اسپرم و.... 

رو روحیمونم حسابی کار کردیم..... 

چند تا سفر کوچولو برای تجدید قوای روحی رفتیم..... 

خلاصه به نظرم به جای اینکه هی پشت سرم هم انتقال بدیم بهتره با تجدید روحیه و قوا و رفع موانع سر راه مجدد بریم سیکل جدید..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شاید شما صبرت زیاده...  ولی همه آدمها مثل هم نیستند و شرایط یکسانی ندارن...

درسته عزیزم ظرفیت آدما فرق داره اما عزیزم مادر بودن مسولیت سنگینیه..... 

از الان باید تمرین صبوری کنی.... 

خوب الان مثلا یه منفی میشه میزنی به سیم آخر و این حرفها و میزنی نهایت یه مدت ناراحتی بعد میگذره و برمیگردی به حالت نرمال ولی مادر شدی مسولیت بچه هات باهاته و تو سخت‌ترین شرایط باید سعی کنی بهترین تصمیم رو بگیری..... 

پس سعی کن تمرین صبوری کنی..... 

من خودم کوه صبر بودم الان کم آوردم.... 

واقعا بزرگ کردن بچه خیلی کار سختیه من باورم نمیشد آنقدر کم بیارم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بله یک شنبه زایمان کردم  نینی هم ۳ونیم بود شکر خدا..۳۸هفته و ۱ روز بود که زایمان کر ...

عزیزم قدم دردونت مبارک.... 

انشالله به عمر با عزت و طولانی زیر سایه مامان باباش قد بکشه و شاهد شادیا و موفقیتاش باشین.... 

بچه ها توی واتساپ یا تلگرام کانال ندارید اینجا خیلی سخته

عزیزم کانال تلگرام مون هست یعنی فعال بود ولی چون خیلیا نیومدن منم دیگه براش وقت نذاشتم اما گروه من شخصا ایجاد نکرده بودم فقط همین کانال بود. 

https://t.me/microinjection

جدیدا بروز نکردم اما خواستین به عنوان آرشیو میتونین ازش استفاده کنین. 

فرصت کنم بعدها بازم روش کار میکنم ولی الان متاسفانه دیگه نمیرسم.... 

من بین اولی و دومی سه ماه ولی سونی با دومی یه سال فاصله انداختم.....  تو اون یه سال هم مشکلاتم ...

عزیزم شما قبلش علایمی هم داشتی که آلارم بده که لگنت درگیره؟ اصلا چی شد فهمیدی آندومتریوز داری پیش از مراجعه به کلینیک ابن سینا؟ تو سونو که مشخص نبود، کیست شکلاتی هم نداشتی نه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
علایم بارداری داشتی زمان مثبت شدنت

عزیزم نه کلا بی علامت بودم..... 

هفته اول کلکسیونر درد بودم.... 

اما هفته دوم کلا تعطیل..... 

عزیزم ببین کلا اولین علامت بارداری همون هورمون بتا هست..... 

غیر اون هر چی هست فقط واکنش بدن به داروهاست..... 

بعضیا به دارو واکنش نشون میدن بعضیا نمیدن..... 

یعنی کلا قبل هورمون بتا اصلا علائم ملایم نداریم..... 

ذهنتون رو درگیرش نکنین.... 

سلام من از عید تا مرداد ماه هرماه ۲۶ ام پریود میشدم

ماه قبل ک خواستم برم تو دوره ای وی اف یه ماه فرتیل اید و آل دی از روز سوم پریود گفته بود ک خوردم ک دوم پریود برم پیش دکتر اما ۷ روز زودتر یعنی ۱۹ مرداد پریود شدم و رفتم اونجا دکتر بررسی کرد دید با تعطیلات تاسوعا تداخل داره صلاح ندید گفت ماه دیگه بیا اما چون ال دی برام خوب نبود ننوشت فقط فرتیل و استردیول نوشت منتظر بودم طبق ماه قبل امروز پریود بشم شنبه برم دکتر اما نشدم فقط یه لکه قهوه ای دیدم 😔😔😔

یعنی تاثیر دارو هست!!!

امسال میکوبم 
عزیزم شما قبلش علایمی هم داشتی که آلارم بده که لگنت درگیره؟ اصلا چی شد فهمیدی آندومتریوز داری پیش از ...

عزیزم من تقریبا 20 سال زجر کشیدم..... 

هر ماه مردم و زنده شدم یعنی عملا هر ماه حداقل 3-4 روز تعطیل تعطیل بودم..... 

خیلی از فرصت‌های زندگیمو آندومتریوز ازم گرفت..... 

متاسفانه یه نفر نگفت تو همچین مشکلی داری..... 

تا اینکه قبل اینکه راهم به ابن سینا باز بشه آخرین دکتر زنانی که قبل این داستان‌ها پیشش میرفتم گفت احتمال داره آندومتریوز داشته باشی و باید لاپرا بشی که من اون زمان با کلینیک آندومتریوز ابن سینا آشنا شدم اما بازم متاسفانه وارد مسیر اشتباه شدم.... 

یعنی به نیت کلینیک آندومتریوز اومدم ارجاع داده شدم به طبقه بالا و افتادم تو چرخه میکرو و.... 

بعد دو تا انتقال منفی دیگه مصمم رفتم کلینیک آندو و اونجا مشکلم رو تشخیص دادن و گفتن باید عمل بشم.... 

بعد عمل عملا من پریود بدون درد رو تجربه کردم و از سال ۹۴ میشه گفت پریود با درد نداشتم.... 

یعنی درد به اون معنی که فلجم کنه دیگه نداشتم و ندارم.... 

اما بعد عمل تقریبا هر ۶ ماه چکاپ شدم.... 

سلام من از عید تا مرداد ماه هرماه ۲۶ ام پریود میشدم ماه قبل ک خواستم برم تو دوره ای وی اف یه ماه فر ...

احتمالش هست تاثیر داروی هورمونی باشه..... 

باید ببینی نظر دکترت چیه.... 

احتمالش هست تاثیر داروی هورمونی باشه.....  باید ببینی نظر دکترت چیه....

آره دیگه حالا مونده برا دوشنبه توکل بخدا 

نمیخوام بی صبری کنم و عجله فقط خدا بده یه ماه اینور اونور مهم نیس

امسال میکوبم 
نه عزیزم آندومتر و آندومتریوز متفاوتن.....  عزیزم وقتی سلول‌های دیواره رحم جایی دیگه رشد کنن م ...

ممنون بابت توضیحتون کامل کاش دکترا مثل شما اینجوری مارو از نگرانی دربیارن واقعا هرسری که از دکتر میام کلی هراسون میشم 

عزیزم من تقریبا 20 سال زجر کشیدم.....  هر ماه مردم و زنده شدم یعنی عملا هر ماه حداقل 3-4 روز ت ...

خداروشکر متوحه شدی و برطرف شده مشکلت عزیزم 

من هم قبل از ازدواج از شدت درد خیلی زیاد، واقعا اذیت می شدم، اما الان مدتهاست دیگه اون دردهارو ندارم. البته هنوز به ندرت تو بعضی از سیکلها مجدد درد هست که به پام می زنه. یک بار هم تو سونو گفتن کیست شوکولاتی دارم، ولی دفع شد. 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈