2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046178 بازدید | 684501 پست
اصلا دکترعارفی حرف نمی زنه چیزی نگفت دوثانیه‌ ای دراورد ولی استراحت برای کسایی که ای وی اف کردن از ...

فکر نکنم به پله ربطی داشته باشه من خونم پله داره کلا پله میرم بالا پایین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی به سلامتی و دل خوش خداحفظش کنه مراقب خودت و گوگولی باش عزیزم

مرسی عزیزم

دعا کن عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه خانومای گل

خانمها من دارم قرص ال دی میخورم تا ماه دیگه انشالله برای ششمین بار انتقال بدم

الان مشکلی که دارم اینه که سه روزه پیش برای نصف روز آبریزش از بینی داشتم و دیگه هیچ علایمی نداشتم ولی الان دومین روزه که یذره تنگی نفس دارم بدون علایم دیگر

نمیدونم تلقینه یا نه 

دیروز دکتر عمومی رفتم معاینه کرد گفت هیچ مشکلی نداری و از استرسه که نفست میگیره خودمم اکسیژن خونمو میگیرم خوبه به دکتر گفتم اسکن ریه بدم گفت لازم نیست مشکلی نداری و بهم قرص کلردیازپوکساید۵ داد

الان فقط نفسم میگیره و هیچ علایمی ندارم

موندم چی کار کنم قرصو به خاطر انتقالم بخورم؟

بیمارستانی که کرونا بسترسی میکنن میترسم آلوده باشه برم 

چی کار کنم دوستای گلم

نفس گرفتگی محض میتونه علایم کرونا باشه با یه دکتر دیگه هم صحبت کردم گفت اگر درگیری ریه داری با دو روز نشون نمیده دو سه روز دیگه صبر کن

عزیزم این ضربان قلب ،منظورم تعدادشه،تو چند هفتگی انجام میشه؟سونو واژینال یا شکمی؟

من امروز ۷ هفته بودم واژینال انجام دادم

سلام به همه خانومای گل خانمها من دارم قرص ال دی میخورم تا ماه دیگه انشالله برای ششمین بار انتقال بد ...

سلام عزیزم ببخشید تو این گیر و دار این سوالو میپرسم

دکترا نگفتن علت اینکه پنج بار منفی شدین چیه؟ 

تا حالا پی ار پی خراش هیسترو هچینگ جنین انجام دادی؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
آره عزیزم اگه شوهرت خوب باشه بین 15تا 20تا من هر کی دیدم تشکیل شده اره عزیزم مام گرونه کلا

اگر اینجوری باشه خیلی خوبه عزیزم کاش اینقد هزینه داشتم میرفتم مام

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
 سلام عزیزم ببخشید تو این گیر و دار این سوالو میپرسم دکترا نگفتن علت اینکه پنج بار منفی شدین چ ...

نه خواهش میکنم

شوهرم اسپرمش ضعیفه خودمم پلی کیستیکم

آزمایش ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ دادم مشکلی نبوده

پی ارپی یبار کردم که همون بار انتقالم مثبت شد و بتام افت کرد

این بار هم که هیسترو و خراش کردم ماه گدشته الان ال دی میخورم که اگه خدا بخواد ماه دیگه انتقال بدم

دلیل خاصی دکترا نگفتن

سلام به همه خانومای گل خانمها من دارم قرص ال دی میخورم تا ماه دیگه انشالله برای ششمین بار انتقال بد ...

انشاالله که چیزی نیس عزیزم،کرونای من بابیحالی وبدن دردشروع شدرسیدبه گلودردوگوش دردودندون دردبعدم ربه وسرفه،فوری فک نکنم  به ریه بزنه تنگی نفس بیاره،

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
من دیروز یکم خونریزی داشتم و درد ولی بیشتر لکه بینی بود اما خوب متاسفانه خیلی ب مقدار خونریزی نبود ...

ایشالله که برای جفتمون هم رفع میشه به زوددددی بچه هامون صحیح و سلامت دنیا میان

عزیزم نگران نباش خونریزی این مدلی هم زیاد شاهد بود بین دوستان....  انشالله به خیر میگذره.....& ...

حالا شکرخدا خونریزیم قطع شده لکه بینی خیلی تیره دارم زنگ زدم گفت اون خون قدیمیه ایرادنداره توکلم به خداست