2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شرمنده وسط صحبتتون سوال میپرسم  هربار انتقال جنین چقد طول میکشه؟ من تازه اول راهم تازه ن ...

عزیزم از مرحله تشکیل پرونده تو یه مرکز ناباروری تا اینکه به مرحله انتقال جنین برسه برا هرکسی فرق داره بستگی به شرایط خودت و همسرت و مشکلات و آزمایش و کارهایی که لازمه انجام بدید داره من خودم الان حدودا نزدیکه یه ساله کارام طول کشیده استرس نداشته باش که خودش سمه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
۵ الی ده دیقه اصلا هم درد نداره مثل معاینه تو مطبه عزیزم

دردش مهم نیست عزیزم حاضرم درد بکشم ولی بار اول باردار شم 

شرمنده گلم منظورم خوب نتونستم برسونم منظورم اینه ک تخمک کشی و آزمایشاش و ....چقد طول میکشه تا ب مرحله انتقال برسه ؟

سلام دوستان

من غروب خونریزی شدید کردم وایساده بودن یهو همینجوری مثل شیراز ازم خون اومد رفتم بیمارستان سونو کرد گفت هماتوم داری ولی خداروشکر جنین و قلب سرجاش بود دوستانی که هماتوم داشتن میشه از تجربیاتتون بگین ممکنه سقط کنم خدای نکرده😭😭😭

عزیزم از مرحله تشکیل پرونده تو یه مرکز ناباروری تا اینکه به مرحله انتقال جنین برسه برا هرکسی فرق دار ...

یاخدا یه سال😑

خیلی زیاده 

خداصبرمون بده 

استرسم بیشتر بخاطر شوهرمه روز ب روز اسپرماش کمتروضعیفتر و بدفرمتر میشن😫

انشالله فردا قراره بزنم دیگه پناه بر خدا

انشالله به سلامتی عزیز دلم،الهی که برات سازگار باشه 

آره واقعا 4 سال از جلو مغازه سیسمونیا با حسرت رد میشدم و میگفتم یعنی میشه منم یه روزی از اینجا خرید کنم، هنوزم برام مثله یه رویای شیرینه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
قرص رویال ژل از داروخانه گرفتید؟یا از همون عسل فروشان که ژل رویال دارن؟مقدار مصرف ژل رویال چقدره؟

قرص رویال ژل تانگ فورت برای کارخونه هلث اید 

تمام داروخونه ها دارن دکتر جنتی میگفت فقط این مدل و بگیرید روزی یه دونه ناشتا میخورد

یخ درمانی هم کیسه یخ و تو حوله میپیچیدم که خیلیم سرد نباشه هرشب یه ربع میذاشت رو بیضه هاش دکتر برای مورفولوژی اینو خیلی تاکید میکرد

الکارنتین مایع هم بگیر براش مکمل هست و ضرر نداره دز 1000 روزانه با یه لیوان آب میخورد همسرم، طمع های مختلفشم هست روی سرعت اسپرم ها تاثیر داره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من یک دونه آمپول پروژسترون استفاده می کردم یک دونه شیاف الان زنگ زدم مامای بیمارستان رسالت گفت یک ...

عزیزم منم غروب خونریزی شدید کردم رفتم بیمارستان گفت آمپول دوتا شیاف سه تا هماتوم داشتم

باز شما با این همه مشکلات دو بار طبیعی باردار شدی من که نه مشکلم تشخیص داده شده نه طبیعی باردار شدم ...

باردار نشدن درد روحی و جسمی کمتری از باردار شدن و سقط کردن داره‌

من تمام زندگیم شده استرس. میدونم این استرس با من هست چون سه بار سقط رو تجربه کردم اون هم پشت سر هم😔