2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
منم چند باری دل درد و کمر درد گرفتم. الانم تاریخ موعد پریودیمه دل درد و کمر درد دارم. 

انشالله مال لانه گزینیه عزیزم این دردا بی علت نیت که توکل به خدا

کی آز میدین؟ روز جندمین؟ بی بی گذاشتین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم گلم از جوابت.....عزيزم تو سونوم زده رحم arcute باقوس ٢.٥ ميلي متر كه فشار وارد نميكنه.....به ...

عزیزم در مورد قوس اطلاعی ندارم ولی فکر کنم زینبی جون نوشته بودن مشکلی نداره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من تو این 14 روز برای خودم کلی فیلم و سریال و بازی موبایل و گروه های چتی که دوست دارم ریختم انقد بر ...

گلم شما هم ۴روز استراحت نسبی داشتی قبلا بهم گفتی.منظورتو از استراحت نسبی بگو و بعد ۴روز چ کارهایی کردی؟

علائمتون خیلی خوبه بخصوص که بی بی چک هم هاله انداخته. انشاالله که بارداری.  من روز دهم بی بی گ ...

انشالله

منکه مثبتم بشه تا قلبش تشکیل نشه دلم اروم نمیگیره برام دعا کن عزیزم

اگه جنین سه روزه انتقال دادی روز دهم خیلی زوده من روز دوازدهم اولیو زدم

امیدوارم هممون دفعه اخرمون باشه که این مراحلو میگذرونیم واقعا بغیر از مسائل مالی و جانی از لحاظ روحی خیلی عذاب آوره

نمیدونم حکمت خدا چیه خودش بهتر میدونه ملت یه باد از بغلشون رد میشه حامله میشن ماها اینهمه عذاب و استرس میکشیم 

خدا خودش به دل های شکستمون نظر کنه و دامن همه ی منتظرارو سبز کنه

گلم شما هم ۴روز استراحت نسبی داشتی قبلا بهم گفتی.منظورتو از استراحت نسبی بگو و بعد ۴روز چ کارهایی کر ...

استراحت نسبی یعنی کار سنگین نمی کردم اما راه میرفتم و مینشستم و اینا

همسرم غذا درست میکرد گاهی کمکش میکردم و اینا

بعد 4 روز خودم ظرفا رو شستم و غذا درست کردم و اینا

ولی الانم کار سنگین مثل جارو و تی کشیدن و شستشو دسشویی اینا انجام نمیدم

اابته امشب خونریزی داشتم ک استراحتمو شروع کردم

خیلی ممنون از پاسخ گویی تون خدا نینی ها را حفظ کنه براتون ما اون موارد که گفتید را بیشترش را همیشه ...

عزیزم والا من کلا تو فاز زالو درمانی نبودم و کلا جراتشم نداشتم ریسک کنیم..... 

اما بابت طبع همسرت پس حواست باش بهش زیادی گرمی ندی..... 

یعنی ای ذهنیت غلط رو بیخیال شو که میگن ببندین به گرمی..... 

تغذیه فقط باید متناسب با طبع باشه جوری که به سمت تعادل بره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com