2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
دوستان من روز 4 انتقالم دستشویی فرنگی نداریم سنتی میرم البته سریع پا میشم بنظرتون خطر داره؟ 

نه عزیزم نگران نباش..... 

خیلیا بودن ایرانی استفاده کردن..... 

اگه بتونی سیار تهیه کنی فبها از نظر روانی راحتی و الکی به خودت استرس نمیدی..... 

وگرنه خیلیا بودن ایرانی استفاده کردن و + هم شدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا وایت نویز برا بچه های من عالی جواب داد.....  حتی تو اون ترکی که گفتم خیلی کمک کرد.....& ...

انا جون ممنون ازتون داروخانم از صفحات گزشته که شما گزاشتین پیدا کردم خدا خیر دنیا و اخرت به خودتونو بچه هاتون عطا کنه انشاالله   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم من خودم تا ماه چهار سردردهای میگرنی داشتم اما اصلا دارو نخوردم.....  میدونم سخته اما من ...

یخ بهتر بود گرما بدترش میکنه و زنجبیل هم فایده ای نداشت... 

مرسی عزیزم 😘 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
حتما . اتفاقا من هر روز پیاده روی دارم .دخترم غروب که میشه اصلا خونه بند نمیشه .ولی فک کنم باید تند ...

من که خیلی عادی با همسرم شبا میرفتیم یه ساعت پیاده روی میکردم در حد راه رفتن بود عزیزم ولی تندم باشه خب چه بهتر. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها رویش کجاست؟دولتی هست یا خصوصی؟

رویش مربوط به هلال احمر گلم  اگه خاستی اسم دکترا خوبشومیپرسم برات

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام من از ابان میخام وارد سیکل ای وی اف بشم بنظرتون چه مکملی بخورم که تخمک زیاد و با کیفیت داشته با ...

عزیزم مکمل رو به نظرم به تجویز دکترت بخور..... 

اما کلا تغذیه سالم و مناسب طبت..... 

سرشار از پروئین....

گوشت و مرغ و ماهی.... 

سفیده تخم مرغ به نظرم از الان روزی دو تا بخور اگه نیاز بود و ریسک هایپری داشتی بعدا بیشتر میکنی..... 

میوه و سبزیجات تازه.... 

ورزشپیلاتس هم خوبه برا قبل شروع آمپولهای تحریک تخمدان..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
توروخدا کسی میدونه راهنمای کنه من سه شنبه قبل انتقال داشتم امروز لک قهوه ای دیدم از چیه خیلی میترسم

لک قهوه ای رو منم سر دخترم داشتم . لک لانه گزینی بود . انشالله برا توام باشه

خدای من خدای معجزه هاست . 
دوتا کار دیگه هم کردم من ک تو انتقال اصلا گوشی دستم نگرفتم و شاید باورتون نشه ۱۵روز حموم نرفتم.این و ...

من یادمه اون سالا نت اینا نبودگوشیم ساده من گزاشته بودم جاکفشی بیرون خونه  حموم یبار اونم پلاستیک میپوشندم خومو فقط سرم    الان دیگه عمرا اینکاررو کنم‌ 

چی بگم هربار میرفتیم رویان رفته بوفه خرید کنه دیده نوشتن شیرسویا برا انتقالیا!!!! خودش رفته گرفته خخ ...

عزیزم اگه لوو داری نخور شیر سویا عزیزم..... 

سویا و بادوم زمینی و شیرینی‌جات و خانواده کلم رو کلا سعی کن نخوری... 

نه عزیزم نگران نباش.....  خیلیا بودن ایرانی استفاده کردن.....  اگه بتونی سیار تهیه کنی ف ...

سیار و که میتونم تهیه کنم مشکلی ندارم ولی حس میکنم باهاش راحت نیستم یعنی به فرنگی عادت ندارم حالا ببینم مجبور باشم میخرم ممنون عزیزم راستی آنا جون یه سوال جنین وقتی انتقال داده میشه تا چه روزی نهایتا لانه گزینی میکنه و خودش و به دیواره رحم میچسپونه؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام زینبی جون نمیدونم منو یادت میاد یا نه پارسال بارداریم با میکرو خارج رحمی شد جنینامو اوردم بیمار ...

عزیزم انتقال قبلت که خارج رحمی شد ضخامت اندومترت چند بود قبل انتقال یا همون سونوی آخر؟