2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
********* سلام خانما من دو هفته دیگه انتقال دارم  پردنیزولون هم میخورم امروز میتونم سینوفارم ...

سلام نازنین جان

منم توی سیکلم 

دکترم بهم گفت یه وقت واکسن نزنیا بیای بگی واکسن زدم سیکلت رو کنسل میکنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزی نیست انشاالله لک لانه گزینیه عزیزم😍 زنگ بزن به مرکزتون بگو شاید شیافتو یکی زیاد کنه

شیاف ندارم روزی دوتا آمپول پرژسترون هس مرکز هم جواب نمیدن تا 8 نیستن بیشتر😢😢😢😢😢

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
ممنونم عزیزم درست میگین  برای همین اومدم اینجا تا از شماها بپرسم تا خیالم راحت شه خیلی دلم ب ...

خیالت راحت انشااالله نتیجه مثبت میگری و یه مامان پر انرژی میشی برا فرزندت عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها کسی اینجا مرکز مام میره؟

کمکککککککک

چند تا سوال داشتم

کسی شرایط تخمک اهدایی رو اونجا میدونه؟

بانک تخمک دارن یا اینکه خودشون افرادی رو دارن و معرفی میکنن و ازشون تخمک میگیرن؟به چه صورته؟

هزینه تخمک اهدایی چقده اونجا؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
خیالت راحت انشااالله نتیجه مثبت میگری و یه مامان پر انرژی میشی برا فرزندت عزیزم

ممنونم بابت دلگرمیت عزیزم

ان شاءالله شما هم مامان بشین گلم😍

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
واسه من قطع و وصل میشه بعد از ظهر داشتم الان نه شما کی باید بری سونو دوباره؟

من دوهفته دیگه باید یه سری آزمایش بدم برم سونو داپلر

شمافکرکنم پس فردا میری انشالله

شمابعداز شیاف چقدردراز میکشی

ممنونم بابت دلگرمیت عزیزم ان شاءالله شما هم مامان بشین گلم😍

خواهش میکنم گلم  انشاالله خدا از دهنتون بشنوه من روز 4 انتقالم برام دعا کن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام نازنین جان منم توی سیکلم  دکترم بهم گفت یه وقت واکسن نزنیا بیای بگی واکسن زدم سیکلت رو ک ...

واقعا؟؟؟؟ دکتر من گفت اصلا مشکلی نیست بزن با خیال راحت. چقد دوگانگی دارن پزشکامون 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
ممنون عزیزم پانکچر دوم و انتقال دوم هستم مشکل  تحرک و مورفولوژی اسپرم هست... یکبار تیر ماه انت ...

خب عزیزم پس فعلا حتی نیاز نبود آزمایش های قبلی رو انجام بدی چون ضرورت نداره، نگران نباش عزیزم 

واسه بعضی دوستان خودم پیشنهاد میدم حتما حتما سی دی مارکر ها و کلا آزمایش های ایمنی و انعقادی رو کامل انجام بدن ولی کیس شما همینا هم عالیه

چی بگم هربار میرفتیم رویان رفته بوفه خرید کنه دیده نوشتن شیرسویا برا انتقالیا!!!! خودش رفته گرفته خخ ...

خب پس اصلا شیر سویا نخور گلم تداخل داره با لووتیروکسین و اثرش رو کم میکنه 

نگران نباش اگه لازم بود یا مفید بود دکترهای رویان میگفتن، چون خیلی آپدیت هستن 

ببین من عاشق طعم شیر سویا هستم خیلی خوشمزه هست ولی نخور، حالا مثلا در حد یک استکان در هفته اشکال نداره اگر هوس کردی و دوست داری (چون خیلی خوشمزه اس) ولی اینجور نباشه هر روز یک لیوان بخوری 

حتی نشاسته هم اصلا به صلاح نیست 

نمیدونم این شایعات از کجا در اومدن🥴🥴🥴🥴

خب پس اصلا شیر سویا نخور گلم تداخل داره با لووتیروکسین و اثرش رو کم میکنه  نگران نباش اگه لازم ...

چشم پس نمیخورم مهم کم کاری تیروییدمه من که تا حالا شیر سویا نخوردم بگم دوس دارم دیشب شوهرم اورد  فعلا میذارم نمیخورم فعلا تا بعد ببینم چی میشه اره دقیقا اگه خوب بود تاکید میکردن برا خوردنش چی بگم هر روز یه چی میگن مفیده بخورید!!!!

خواهش میکنم گلم  انشاالله خدا از دهنتون بشنوه من روز 4 انتقالم برام دعا کن

ان شاءالله مثبت میشه و  نتیجه ی زحمتتو می بینی عزیزم😍

برات صلوات میفرستم😘 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚