2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
امیدوار باش چون من خیلی میگردم ببینم کیا با سونو مثبت شدن که اتفاقا خیلی کم هستن و حتی بار دوم سومشو ...

انشالله بدون سونو مامان بشی😍 و بشم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان من روز 4 انتقالم دستشویی فرنگی نداریم سنتی میرم البته سریع پا میشم بنظرتون خطر داره؟ 

من فرنگی میرم بهتره یه سیار بگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها یادمه مامانو سوفی میگفت

علت قطع کردن پردنیزولون دو سه روز قبل از انتقال این هست که این قرص جز قرصای ضدالتهابه و کسی که خراش داده نباید التهابش از بین بره بنابراین باید قرص رو قطع کنه

حالا بنظرتون برا کسی ک خراش نداده هم همینطوره؟ 

دنبال علتشم. چون دکترا فقط میگن برای لانه گزینی خوب نیس

@زینبی_بابا           @تورک_آنا        

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها یادمه مامانو سوفی میگفت علت قطع کردن پردنیزولون دو سه روز قبل از انتقال این هست که این قرص ج ...

یعنی باید قطعش کنیم روزای اول انتقال؟؟ منم قراره پریود شدم برم خراش بده ولی چیزی از قطع کردنش نگفته

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دوستان من روز 4 انتقالم دستشویی فرنگی نداریم سنتی میرم البته سریع پا میشم بنظرتون خطر داره؟  

خانمی پیشنهاددوستیموقبول میکنی ازت سوال دارم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
درکت می کنــم درد بدیــه من از هفت سالگی درگیــرشم ولی نور موبایــل و کامپیوتــر تشدیدش میکنــه ا ...

فدات گلم الهی خدا خیرتون بده یخ گذاشتم خوابیدم خیلی بهتر شدم... 💋💋💋💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...