2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
ببین گلم بهتره زنگ بزنی از مرکزتون بپرسی، آمپول خیلی مشکلی نیست، برای جلوگیری از آزاد شدن ناخواسته ت ...

********* سلام خانما من دو هفته دیگه انتقال دارم 

پردنیزولون هم میخورم

امروز میتونم سینوفارم بزنم. بنتظرتون بزنم یا صبر کنم؟ 

خیلی نگرانم رو انتقالم تاثیر بزاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین گلم بهتره زنگ بزنی از مرکزتون بپرسی، آمپول خیلی مشکلی نیست، برای جلوگیری از آزاد شدن ناخواسته ت ...

سلام زینبی جون آزمایش سی دی مارکرها برای نشون دادن بدخیمی هاست؟

من ب توصیه آنا جون قبل انتقال بعدیم رفتم پزشک ایمونولوژ ک برام آزمایش ایمنی انفقادی بنویسن...

برام یسری هارو  نوشتن ولی سی دی مارکرارو ننوشتن.

حالا دیروز رفتم یه دکتر زنان دیگه ک برام بنویسه ایشون ننوشت ،گفت مگه شما مشکل بدخیمی داری ک برات بنویسم مگه کیستی چیزی داری؟!!!

منم ک سردرنمیاوردم نمیدونستم چی بگم 

ایشونم برام ننوشت 

دکتر ایمونولوژ اینا رو فقط برام نوشت و دکتر دیروز میگفت خیلی کامل برات نوشته

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
من امروز زدم ایشالله که خوب باشه برام ایمن کنه خدا از کرونا دورمون کنه بتونیم بارداری راحتی بگذرونیم

عزیزم انشالله که بهت سازگاره به من امروز از شبکه بهداشت زنگ زدن که برم واکسن سینوفارم بزنم شمام سینوفارم زدی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه گلم اگر در حد چند تا حباب هست که اصلا مهم نیست 😉 😉 😉  تو رگ که نمیخوای تزریق کنی

سلام زینبی جون تو رو خدا جوابمو بده دخترم شدید کولیک داره .حس میکنم زور میزنه بدنش قرمز میشه و خودشو سفت میکنه .۳یا ۴ساعت گریه های مداوم داره چه قطره ای بهش بدم؟پدی لاکت تاثیر داره؟یا ایزی کول بیبی؟

خانمای عزیز من تو دوراهی موندم لطفا راهنمایی کنین شبکه بهداشت گفته برم واکسن سینوفارم بزنم مخصوصا که ای وی اف هستم باید زیر ۳۵ سالم بزنم دکترم میگه نزن بنظر شما چیکار کنم ؟؟؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام بچه ها من تو۶ هفته ام چند روزه که صبح حالت تهوع داشتم تو طول روز هم داشتم

امروز کلا قطع شده خطرناکه یعنی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم خانواده خودت هم الان ناقل هستن، حداقل بگو اونا جایی نرن، سر کار نره کسی تا ناخواسته ویروس به ب ...

میدونم‌ عزیزم ولی من نمی تونستم از پس خودم بر بیام اونوقت تو این حال بد کی به دادم برسه بعد فاصله رو باهاشون رعایت کردم من رفتم اتاق خواب 

زینبی جون الان من حالم بد حتی نمیتونم برم دکتر همسرم رفت متخصص عفونی ولی من نرفتم گلوم خیلی تیر میکشه چی بخورم خوب بشم الان میتونم از داروهای همسرم استفاده کنم

به دکتر که گفته بود گفت اگه میدونی کرونا هست همین داروها رو به خانومت بده

بنظرت چیکار کنم

تازه من قبل از پیام شما رفتم خونه مامانم اینا 

اگه میدونستم نمی رفتم 

الان حالم بد گلو درد شدید و تب و لرز و بدن درد دارم چه‌ کنم

لطفا راهنمایی کن عزیزم؟

خیلی دوست دارم بچه ها بیان از احوالاتشون توی استراحت بگن من کل ۱۵ روزو استراحت مطلق کردم استرس شدید ...

من تو این 14 روز برای خودم کلی فیلم و سریال و بازی موبایل و گروه های چتی که دوست دارم ریختم

انقد برنامه تفریحیم خوب بود نمی خواستم تموم شه

من حدود 10 ساله کارمندم و خیلی فرصت استراحت نداشتم و این روزا رو حسابی کیف کردم

البته من سه یا چهار روز اول استراحت نسبی داشتم ولی روز اول چهار طبقه بدون آسانسور رو اومدم بالا که برسم خونه مون

شوهرم شام و نهار رو درست کرد تا روز 4 و ظرفا رو شست ولی منم بلند می شدم یه سری خرده کاری ها رو انجام می دادم

گرمیجات رو کم کردم البته طبعم خیلی سرد نبود که بخورم /... اگه طبعت سرده فکر نکنم خیلی تاثیر داشته رو منفی شدنت

چون من هایپر شدم شاید کیفیت تخمک پایین بوده یا شاید از اسپرم بوده.البته من میگم از ازمایشگاه های سطح ...

منم هایپر شدم از 34 تا تخمک 30 تا جنین شد

به نظرم به هایپر شدن مربوط نیست

علت اصلی رو پیدا کن /..

وااااااای من دوبار انتقالم ۶میلیون اب خورد پس من مطب ک هیچی ابن سینا هم سختمه برم فکر کن ۲۰میلیون بد ...

بیمارستان شریعتی هم دولتی هست بخش ناباروری داره

من خودم رویش هلال رفتم ولی بیمارستان شریعتی رو تعریفش رو یکی از آشناها می کرد

می گفت هم ارزونه هم دستگاه هاش خوبن

به نام خدا هیچ غذایی ضرر نداره😉😉😉😉

میگم عزیزم اینو دیشب همسرم گرفته ببین روش نوشته کلسیم وزینک و ویتامین b و b12اینا داره به نظرت بد نیس بخورم؟؟؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خانمای عزیز من تو دوراهی موندم لطفا راهنمایی کنین شبکه بهداشت گفته برم واکسن سینوفارم بزنم مخصوصا که ...

عزیزم شرمنده میگم من ۶ هفته و دو روزم تا حالا تهوع داشتم مخصوصا صبح ها امروز یه دفعه قطع شده خطرناکه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها من تو۶ هفته ام چند روزه که صبح حالت تهوع داشتم تو طول روز هم داشتم امروز کلا قطع شده خط ...

سلام

منم بعضی روزا دارم بعضی روزا ندارم 

مگه هر روز باید علایم باشه؟