2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیل خاصی نداره ولی ارزونه و اینکه دکترای خوبی هم داره 

گفتم شاید به خاطر بیمتون اونجا رفتید من دوبار واسه سونو واژینال دو سال پیش رفتم افتضاح بود اصلا راضی نبودم همش دانشجو بودن و واسه یه سونو واژینال ۱۰ نفر میریختن روت یعنی گفتم تا عمر دارم پامو اونجا نمیذارم اون دوبارم که رفتم مجبور بودم نزدیکترین جا برم. اگه جنینات اونجا نیست برو جای دیگه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
کجا برم ک هم ارزون باشه هم خوب باشه ب نظرت تو تهران ؟

والا ارزون بودنش رو نمیدونم. من ابن سینا یه بار میکرو کردم و اصلا راضی نبودم و منفی هم شدم الان مطب میرم به نظرم ادم یه بار هزینه کنه بهتره که چندبار هزینه کنه تازه هزینه آخرین گزینس به نظرم چون بار روانی همین منفی شدنا و مصرف داروهای هورمونی خیلی زیاده. مشکلتون چیه؟

والا ارزون بودنش رو نمیدونم. من ابن سینا یه بار میکرو کردم و اصلا راضی نبودم و منفی هم شدم الان مطب ...

حالا من فکر میکردم پیش خودم این سینا خوبه برم.هزینه ابن سینا چقدر شد برات؟والا ما فقط تنها مشکلمون تحرک پایین اسپرم بود.نمیدونم چرا نشد؟مطب ک میری هزینه هات چقدر شد؟

به نظر منم کمش کن و تو اولین فرصت از یه غدد وقت بگیر.... 

عزیزم سلفری لازمه حتما؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
حالا من فکر میکردم پیش خودم این سینا خوبه برم.هزینه ابن سینا چقدر شد برات؟والا ما فقط تنها مشکلمون ت ...

عزیزم یه چیزی هم بگما خیلیا ابن سینا رفتن توی همین تاپیک و الان یا باردارن با بچه بغلن اما من کلا راضی نبودم مراکز فقط به فکر جیب خودشونن و اصلا مریض براشون مهم نیست. ابن سینا خیلی منظم بود ولی دکتراش خیلی معمولین و اینکه هنوزم یه جورایی تیمی کار میکنن اگه دکتر خودت نباشه با یه دکتر سطح پایین ویزیت میشی. من ابن سینا ۱۹ میلیون هزینه کله یه میکروم شد از صفر تا صدش. اصلا واسه میکرو تحرک مهم نیست توی بارداری طبیعیه که مهمه. شانس میکرو ۴۰ تا ۵۰ درصد هستش و شانس هم هست اگه همه چیزیت چک شده باشه

سلام عزیزم. من آزمایش دادم شده ۰.۰۱😭 آزمایش قبلم ۴.۸ بود.  همیشه همیشه همیشه تیروئید من دو و ...

عزيزم منم شرايطم مثل شما شد، آزمايش قبليم ٣/٢٤ بود بعد شد ٠/٠٢، دكترم سه روز كم كرد قرص رو. پنج شنبه و جمعه و يكشنبه رو حذف كرد برام ماه ديگه هم آزمايش بايد بدم. نگران نباش.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
حالا من فکر میکردم پیش خودم این سینا خوبه برم.هزینه ابن سینا چقدر شد برات؟والا ما فقط تنها مشکلمون ت ...

مطبم فعلا  با ویتامینا و همه داروها و پانکچر هزینه فریز شده ۱۷ تومن. البته انتقالم مونده فقط

عزیزم یه چیزی هم بگما خیلیا ابن سینا رفتن توی همین تاپیک و الان یا باردارن با بچه بغلن اما من کلا را ...

وااااااای من دوبار انتقالم ۶میلیون اب خورد پس من مطب ک هیچی ابن سینا هم سختمه برم فکر کن ۲۰میلیون بدم واس ی بار

وااااااای من دوبار انتقالم ۶میلیون اب خورد پس من مطب ک هیچی ابن سینا هم سختمه برم فکر کن ۲۰میلیون بد ...

یعنی با هزینه پانکچر و همه آزمایشاتون و ویتامینا شد ۶ تومن؟ بیمتون چیه؟ چندتا تخمک داشتی و چندتا جنین شد؟