2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
سلام ویهان جان خوبی بهتری گلم؟!  یه تاپیک پیدا کردم صبح الان عکسشو برات میزارم یکم امیدوار باش ...

وای قربونت برم چقد امیدوارم گرد این تاپیک

انشالله که اینجور باشه واسه منم😥

شما خوبی ؟خداروشکر دردات کمتر شد؟

دختر چه طاقتی داری تو فردا یه بی بی چک بزن😂😂😂

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آستاره جان میگم روز ده پری که دوباره سونو دارم بازم میخواد گونال بده؟ سری اول دوز 900 داد برا چهار ر ...

بستگی به سایز فولی ها داره گلم ،انشالله تا اون‌موقع رشدشون خوبه و دیگه نیازی نیست 

حالا چرا غر میزنه ؟به خاطر هزینه ش ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم، خوبی؟ امروز رفتم دکتر، گفت واکسن سینوفارم بزن، نمیدونم بزنم یا نه؟ خیلی شرایط بدی گیر ک ...

سلام گلم حتما اينجور صلاح دونسته من هنوز نپرسيدم از دكترم

خداياشكرت....❤️ 
وای قربونت برم چقد امیدوارم گرد این تاپیک انشالله که اینجور باشه واسه منم😥 شما خوبی ؟خداروشکر ...

والا عادت کردم به دردها 🤣

از بیبی چک بدم میاد کلا اذیتم میکنه دیدنش بهم استرس میده

تا پنجشنبه چیزی نمونده 

خودمو مشغول میکنم تا پنجشنبه برسه... 🥰 

ایشاالله مثبت شیم جفتمون چقد خوب میشه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام عزیزم من روز ۱۴ ام که رفتم ضخامت اندومترم شیش ونیم بود تا روز انتقال هر روز لوبیا سبز ابپز یه ب ...

سلام عزیزم لوبیا سبزو خالی آب پز کنیم یا میشه با گوجه وادویه اینا باشه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها اگه برم دکتر زنان سونو کنه ضخامت آندومترو میگه بنظرتون؟

خیلی استرس دارم که نکنه ضخامت آندومترم نره بالا وسیکلم کنسل بشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قرص تیرویید باید بخوری نباید قطع کنی 

بله عزیزم قرص کم کاری تیروییدم و نباید قط کنم ممنون از راهنماییت

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم لوبیا سبزو خالی آب پز کنیم یا میشه با گوجه وادویه اینا باشه؟

عزیزم میتونی خورشت لوبیا سبز بپزی یا لوبیاسبز رو با نمک بپزی آبکش کنی روش آبلیمو بریزی بسیار خوشمزه هست هر دو روش

و خدایی که در این نزدیکیست