2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
 داروهای سیکل انتقال هستن نوشته بود تخمدان ها کوچکتر از حالت نرمال هستن، اهدایی داری میگیر ...

اره فدات شم دارم اهدايي ميگيرم.....عزيزم تو اون سونو نوشته رحم arcuate يعني قوس دار هست ولي فك كنم نوشته فشاري وارد نميكنه و قوسش ٢.٥ ميليمتره.....درسته؟.......گلم رحم arcuate مشكل ايجاد ميكنه؟........ضمنا اين شونو داپلر هم هست .....ميتوني نتيجه داپلرش رو بهم بگي؟دكترم كنابي عست كه خيلي بداخلاق و عصبيه اصلا جرات نميكنم چيزي ازش بپرسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم یک مشورت از شما و دیگر دوستان میخواستم داشته باشم . با توجه به اینکه دکتری که میرفتم بمن ...

عزیز بنظرم شما دکترت خوب نبوده وگرنه همه ی ما با دارو تخمکهای ریزی داریم در ابتدا. این مهارت دکتر هست که به شکلی اونهارو کنترل کنه سایزشون رو، طوری که همه تقریبا باهم به رشد برسن و زودتر از موعد آزاد نشن. الان دکترت کیه؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نمی دونم، منم سینوزیت خفیف دارم. قبلا هم گلوم اینطوری شده بود اما دو سه روزه خوب شد. الانم فهمیدم پ ...

نه نگران نباش ایشالا کرونا نیست کرونا معمولا علایم بیشتر میشه فقط یه شکل نمیمونه ولی یه تست بده خیالت راحت میشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربونت برم مهربون ....مرسي از حوابت......عزيزم من زنگ زدم به بيمارستان ميگه بايد دكترت رضايت بد ...

والا من منفی شدم دیگه پیش دکترم نرفتم زنگ زدم گفتم جنینامو میخوام گفتن دکترت کیه گفتم طرازی بعد به همسرم زنگ زدن جنینارو نبرید دکتر خوب بهتون معرفی کنیم طرازی منفیاش زیاده یه پزشک دیگه رو امتحان کنید همسرم گفت نه دیگه مام رفتیم گرفتیم هزینه رو بیمارستان مقصد موقع فریز باید بدی

من نمیدونم روال مراکز دیگه چیه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام عزیزم، خوبی؟ امروز رفتم دکتر، گفت واکسن سینوفارم بزن، نمیدونم بزنم یا نه؟ خیلی شرایط بدی گیر ک ...

منم رفتم امروز زدم سینوفارم بزن خدایی نکرده موقع زایمان درگیر میشی

من کلی خوندم آنتی بادی میاد تو شیرت به نوزادم انتقال میدی خیلی خوبه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نه نگران نباش ایشالا کرونا نیست کرونا معمولا علایم بیشتر میشه فقط یه شکل نمیمونه ولی یه تست بده خیال ...

ممنونم عزیزم انشالله 

فعلا قراره تا چهارشنبه قرص بخورم برای ضخامت آندومتر، آندومترم نازک بود. اگر بدتر شدم تست می دم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنونم عزیزم انشالله  فعلا قراره تا چهارشنبه قرص بخورم برای ضخامت آندومتر، آندومترم نازک بود. ...

انشاالله هم ضخامتت بالا میره هم تستت منفی میشه نگران نباش عزیزم خدابزرگه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
درسته عزیزم من قبلا با شما هم مشورت کردم.خودم‌موندم چیکاز کنیم.دکتر اطرج میگه اگر اون‌بسته جنین قبل ...

عزیزم من نمیدونم شرایط بسته جنین قبلیت چیه ولی به حرف دکترا دیگه اعتباری نیست به هر کی یه چیزی میگن

همین دکتر اطرج به ما گفت نمونه از تسه بهتره چون dfi اونجوری کمتره! وقتی هم پرسیدم بهتر نیست اول dfi بیاریم پایین بعد تسه کنیم و امکان سقط هست!گفت نه اینا هیچ کدوم ثابت نشده هست و با همون dfi بالا همسرم رو دو بار تسه کرد

منم رفتم امروز زدم سینوفارم بزن خدایی نکرده موقع زایمان درگیر میشی من کلی خوندم آنتی بادی میاد تو ش ...

اول که گفتن برای من نمیزنن چون 35 سال به بالا نیستم، بعد گفتن ای وی اف هستی، میزنیم،که دیگه دودل شدم.