2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
دکتر به من گفت هفت تا دونه از قرص های ال دی که مونده بود آمپول تزریق کن. رفتم داروهام بگیرم بسته قرص ...

عزیزم احتمالا منظورش 14 تا بوده اما احتیاطا زنگ بزن بپرس.... 

چون معمولا تو سیکل بسته های 21 تایی تجویز میشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خیلی سوزشش شدید بود... خدا کنه دیگه اونجوری نشه این روش نوشته البرز دارو ولی درد داشت

عزیزم احتمالا بد زدی حالا باز با احتیاط بیشتر تزریق کن انشالله دیگه اذیت نمیشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما اسم پزشکی امپول چسب جنین چیه.؟؟

عزیزم فکر کنم gcsf هست.... 

فیلگراستیم

بچه ها سیکل لانگ چیه چند تا اسم سیکل داریم؟

عزیزم سیکل بلند سیکلیه که از ماه قبل مهار شروع شده باشه یعنی مدت زمان مهار سیستم باروری بلندتره..... 

مثلا همین دوستانی که مثلا از ال دی 14م تزریق دیفیرلین داشتن یا سینافکت روزانه رو شروع کردن و..... 

یعنی آمپولهای مهار رو از ماه قبل انتقال شروع کردن.... 

سیکل در حالت کلی تا جایی که من میدونم سه مدله.... 

نچرال

کوتاه

بلند

اما خود همین بلند و کوتاه چند مدلن.... 

مثلا کوتاه با ال دی

کوتاه بدون ال دی

سیکل آنتاگونیست

سیکل اگونیست و.... 

خلاصه زیادن بستگی به شرایط بدن هر کسی و سونو ها و آزمایش‌ها سیکل و پروتکل مناسب براش انتخاب میشه..... 

واقعا😂😰مثلا ساک هم دوتا بخریم؟!

نه عزیزم دیگه سام دو تا نیاز نیست..... 

یکی هم میخواد وسایلها رو جابجا کنه.... 

تو یه ساک میذاری.... 

سلام عزیزان شبتون بخیر  من خدا بخاد ۲۵ این ماه انتقالمو انجام میدم دارم پماد کلدتریمازول استفا ...

عزیزم سر خود استفاده نکن.... 

اگه عفونت نداری درست نیست تعادل بین قارچ و باکتری رو به هم نریز الکی کار دست خودت بدی.... 

انشالله لانه گزینه عزیزم... 

مرسی هنوز نشدم ترشح سفید دارم دوروز دیگه موعدمه وقتی میزارم رو جای سفید میبینم یه طرف اش صورتیه یا رگه خیلی ضعیف خون داره درد سینه و شکمی دارم

من این امضارو از یه کاربر برداشتم عالی بود جان مادر نمی آیی؟؟چین های پیشانی مادر به تعداددلخواهت نرسیده؟؟جان مادر......میدانی تصمیم دارم وقتی به دنیا آمدی یا حتی در دلم جوانه زدی و کلبه ی احزانم را گلستان کردی چه صدایت کنم؟(ستیا.محمد)جان مادر راستی  جایت خوب است.دلت برای نوازش های مادرانه تنگ نیست که نمی آیی؟جان مادر جان جانانم چه لذت بخش است وقتی حس میکنم تو هستی ودست روی شکمم بگذارم ..وبگویم جان مادر.عشق مادر خانه سوت وکور است نمی آیی ؟؟چه زیباست در جمع باشم وتو فریاد بزنی مامان وبگویم جان مادر خدا در نزدیکی توست؟؟؟اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی بگو مادرم منتظر من است .اجازه بگیر وبیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم برایت آشیانه بسازم تا آرزوی عشقم برآورده شود وبابای تو شود راستی جان مادراز الان باید بگویم باید به همسرم باباجون بگی جان مادر پیشانیت را بوسیدن آرزویم شده وقتی که بدنت چند روز شسته نشده باشد و بوی شیر بدهی ولباس نوزادی به تن کنی دلم می خواهد ماچی  از بین دوابرویت بزنم وبگویم خدایا شکر .آخ که قلبم تیر میکشد به آن لحظه فکر میکنم.تنم می لرزد.من دوستت دارم حتی الان که ندارمت. من عاشقت هستم جان مادر .مرا رها نکن از این همه گریه های شبانه خسته شده ام  دیگر توانی برایم نمانده !!!!تورا میخوام جان مادر
الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢  خوشحالم باعث خنده ات شدم ولی خیلی به فکر رفتم منم واسه واسه خواب الت ...

عزیزم سعی کن برا خواب وابسته چیزی نباشه..... 

رو پا و بغل و تکون و..... 

من خودم یادمه اوایل دخترمو تو کریر تکون میدادم میخوابوندم اما بعد دیدم روز به روز داره وزنش میره بالا و سخت‌تر میشه..... 

دیگه یه هفته گذاشتمش تو تختش هر چی گریه کرد اصلا بغلش نکردم.... 

خیلی سخت بود تحمل گریه کردنش و عکس العمل نشون ندادن اما میدونستم الکی داره گریه میکنه برا اینکه منو تسلیم کنه..... 

دیگه بعد یه هفته جوری شد که سرش رو روبالش میذاشت به چند دقیقه نرسیده می‌خوابید.... 

الانم اینطورین دیگه تا میرن تو رخت خواب میخوابن.... 

من از پزشک زنان پرسیدم بی دلیل تسه کردن خوب نیست،گفتم چرا،گفت تسه لزوما خیلی اسپرم بهتر نمیده،اولوی ...

یه نمونش من.... 

با دی اف آی 32....

سلام خانم ها دیروز رفتم سونو گفتن بچت مشکل داره قلبش از کار افتاد تقریبا ۸ هفتم هست دکترم هیچی نداد ...

عزیزم متاسفم.....

عزیزم ترجیحا طبیعی دفع بشه بهتره....

نشه نیاز باشه دارد میدن اونم جواب نده کورتاژ میشی.... 

شوره جون یعنی تو سیکل طبیعی هیچ دارویی قبل و بعد انتقال استفاده نمیکنی؟

تو سیکل طبیعی تحت هورمونتراپی نیستی عزیزم..... 

انتقالت رو با زمان تخمک‌گذاریت منیج میکنن..... 

یه نمونش من....  با دی اف آی 32....

درسته عزیزم

من قبلا با شما هم مشورت کردم.خودم‌موندم چیکاز کنیم.دکتر اطرج میگه اگر اون‌بسته جنین قبلت رو انتقال بدی یا سقط میشه یا منفی.باید با dfi پایین جنین تشکیل بشه.منم که خودم اطلاعاتی ندارم.دکترهای مختلف هم هر کدوم یه چیزی میگن چون هنوز dfi خیلی قاطع نظریه نداره!

خدا کنه مثل شما طبیعی بچه داربشیم که تو خواب هم نمیبینم

نه عزیزم دیگه سام دو تا نیاز نیست.....  یکی هم میخواد وسایلها رو جابجا کنه....  تو یه سا ...

گفتم جا کم میاد😄

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلامت باشی عزیزم چه قدر خوب انشاالله من مثه شما نتیجه بگیرم چی بگم اینقدر مادر شوهرم و همسرم گفتن در ...

نه عزیزم تیروئید رو قطع نکن اما مدام باید چک بشه.... 

تو هر چکاپی که دکتر برات مینویسه یادت باشه چک بشه.... 

یعنی حواست باشه از قلم نیفته.... 

سلام یه سوال داشتم

اینکه لک لانه گزینی برای همه کسانی که باردار هست پیش میاد یا اینکه بستگی به بدن هر کس داره؟! 

من تا امروز که یازدهم انتقالمه فقط دل درد و کمر درد دارم

و هیچ علامت دیگه ای ندارم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...