2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046673 بازدید | 684536 پست

بچه ها واسه حالت تهوع چی خوبه؟

من یه چیز شیرین میخورم بهتر میشم ولی میترسم قندم بره بالا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جنسیت نی نیات چیه خدا برات نگه داره

نمیدونم عزیزم ۳ مهر مشخص میشه

ممنونم انشاالله قسمت خودت و همه منتظرا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستان من از دکترم دیروز پرسیدم واکسن کرونا میتونم بزنم گفت هر لحظه که نوبتم شد بزنم و اصلا ربطی به ...

وای هر دکتری یجور میگه دکتر من گفت چون ۳ ماه طول میکشه ۳ نوبت بزنی برای همین ۳ ماه نباید انتقال بدی.  اگه تا دو ماه بعد انتقالته نزن . البته هنوز سن های ما اعلام نشده احتمالا تا موقع  نوبت ما مهر هم رد میشه

خدایا شکرت
عزیزم حتما دعا میکنم ولی لطفا اینقد بخودت استرس نده وایستا دو روز دیگه بیبی بزن ان شاالله مثبته

مرسی

باشه عزیزم

توکل بخدا

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
وای هر دکتری یجور میگه دکتر من گفت چون ۳ ماه طول میکشه ۳ نوبت بزنی برای همین ۳ ماه نباید انتقال بدی. ...

عزیزم اگه سینوفارم بزنی بین دوز اول و دوم که یک ماه فاصله هست، دوز سومش که فعلا معلوم نیست چه جوریه

الهی عزیزم 😢 😢 😢 😢  خوشحالم باعث خنده ات شدم ولی خیلی به فکر رفتم منم واسه واسه خواب الت ...

ببخشید منظور بدی نداشتم گفتم خندم گرفت، فقط چون درک میکنم یه لحظه تصور کردم،،، بچه های امروزی حرف حرف خودشونه،  دختر منم اصلا قبول نداره من دو متر برم اونورتر تو آشپزخانه با اینکه کاملا منو میتونه ببینه ولی تو چشام نگاه میکنه و گریه میکنه حتما باید بیام کنارش بشینم تا بازی کنه و به کارام نمیرسم، منم هرکاری میکنم شیر ساعت ۸ تا ۱۰ صبحشو قطع کنم تا وقتی میرم سرکار بخاطر شیر بیدار نشه بیشتر خانم جیغ میزنه و کوتاه نمیاد،،،  

ولی زینبی خودت بهتر از من میدونی بزار ناز بچه ها رو بکشیم زود بزرگ میشن دلمون تنگ میشه،،،  من که هروقت دیگه از بیخوابی کم میارم یاد دوره درمانم میوفتم که با هر نتیجه منفی چه شبهایی با اعصاب خرد بیدار بودم و خدا رو شکر میکنم،  

یادمه چند ماه اول كه بخاطر کولیک شبانه روز بیدار بودم یه روز با بغض به همسرم گفتم پس تو ۲۴ ساعت شبانه روز من چه ساعتی باید بخوابم من هفته هاست نخوابیدم مگه میشه آدم نخوابه زنده بمونه ولی الان زندم   

بچه ها واسه حالت تهوع چی خوبه؟ من یه چیز شیرین میخورم بهتر میشم ولی میترسم قندم بره بالا

بنظر منکه هیچ چیزی فایده نداره، فقط باید زمان بگذره، من اینقدر بالا میاوردم، تا سه ماه از درد گردن گریه میکردم.

ببخشید منظور بدی نداشتم گفتم خندم گرفت، فقط چون درک میکنم یه لحظه تصور کردم،،، بچه های امروزی حرف حر ...

واااای ما تجربه هاتونو میخونیم و ته دلمون خالی میشه😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بنظر منکه هیچ چیزی فایده نداره، فقط باید زمان بگذره، من اینقدر بالا میاوردم، تا سه ماه از درد گردن گ ...

آره هیچ چیزی برای منم فایده نداشت و نداره 

نازنین جون جدیدا ازمایش دادید مگه؟؟؟  الهی که با همون فسقلی های سه روزه مامان میشی، به پانکچر ...

آره عزیزم آخر مرداد دوباره آزمایش داد dfi رو دیدم بدتر شده دنیا تیره شد! همچنان دارم به همسر مکمل میدم به امید اینکه بهتر بشه!!! میدونی که برای اسپرم ۷۰ تا ۹۰ روز بعد تاثیر میزاره گفتم زودتر شروع کنیم خدای نکرده منفی شد سریع بریم پانکچر 

آخه با سن من از سال دیگه همین چند تا دونه تخمک هم دیگه نمیده 

مرسی قربونت با دعای شما دوستای خوبم توکل به خدا میکنم