2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046694 بازدید | 684537 پست
اره من الانشم تنگی نفس گرفتم شدید دکترم گفت از قلبته نمیتونم حتی دو قدم راه برم به شوهرم میگفتم با ...

من دوبار رفتم تا پاي سيسموني فروشي و نتونستم راه برم حالم بد شد برگشتم خونه. به شوهرم ميگفتم نميشه يجوري تو اين چرخاي خريد بشينم😂😂😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزان شبتون بخیر  من خدا بخاد ۲۵ این ماه انتقالمو انجام میدم دارم پماد کلدتریمازول استفا ...

عزيزم الهي بسلامتي انتقال بدي و با خبراي خوب مارو خوشحال كني😍😍😍

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوبار رفتم تا پاي سيسموني فروشي و نتونستم راه برم حالم بد شد برگشتم خونه. به شوهرم ميگفتم نميشه ي ...

همون پس باید با ویلچر بریم😆

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
الهي امين اره واقعا فقط سرموقع و سالم به دنيا بيا.  الهيييي😂😂😂😂😂يكاري باهات كردم هرموقع خو ...

ویار که بیچارم کرده 

ولی دیدی کرونا گرفتم چه بچه خوبی بودم صدامم در نیومد

حالا خدایی نکرده اگه تو بودی تاپیک و اتیش زده بودی😂😂

من هنوز هردوشون سمت چپ و بالا و پایینن

کنار هم نیومدن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
😂😂😂انومالي رفتي جنسيتو بسلامتي فهميدي برو كاراتو انجام بده قبلش حتما يه ليست بنويس خيلي كمكت ميكن ...

انقدر چند وقته خرج دوا و درمون کردیم پول نداریم اول باید کارای وام انجام بدیم بعد فکر سیسمونی کنم😂

ویار که بیچارم کرده  ولی دیدی کرونا گرفتم چه بچه خوبی بودم صدامم در نیومد حالا خدایی نکرده اگ ...

نگو اينجوري پشيمون ميشيا😂😂خداروشكر كه بي علائم بودي گلي جان. چطور شد تست دادي؟ هيچ علائمي نداري؟ والله من همين الانشم بخاطر نفس تنگيم همش استرس دارم نكنه مستقيم بزنه به ريه هام و دار فاني رو وداع بگم🤕🤕🤕

خداياشكرت....❤️ 
انقدر چند وقته خرج دوا و درمون کردیم پول نداریم اول باید کارای وام انجام بدیم بعد فکر سیسمونی کنم😂

اي جان دلم خيلي خوب ميفهمم واقعا نميشه رسيد خدا به شوهرامون قوت بده به جيبشون بركت. من تو فكر هزينه زايمانم خدا به همه كمك كنه الهي خيلي همه چي سخت شده.

خداياشكرت....❤️ 
نگو اينجوري پشيمون ميشيا😂😂خداروشكر كه بي علائم بودي گلي جان. چطور شد تست دادي؟ هيچ علائمي نداري؟ و ...

میخواستم سرکلاژ کنم رفتم تست دادم

علائمم تهوع و استفراغ بود که با ویار اشتباه گرفته بودم خداروشکر

سردرد و فشار پایین

اي جان دلم خيلي خوب ميفهمم واقعا نميشه رسيد خدا به شوهرامون قوت بده به جيبشون بركت. من تو فكر هزينه ...

اره واقعا 

خدا بهشون کمک کنه و توان بده 

خیلی بار سنگینی رو دوششونه

میخواستم سرکلاژ کنم رفتم تست دادم علائمم تهوع و استفراغ بود که با ویار اشتباه گرفته بودم خداروشکر ...

الان بهتري الحمدالله؟ سركلاژ كي بايد انجام بدي بسلامتي؟

خداياشكرت....❤️ 
الان بهتري الحمدالله؟ سركلاژ كي بايد انجام بدي بسلامتي؟

باید سه شنبه پیش انجام میدادم

حالا هفته بعد تست میدم اکه انشاالله منفی شد سه شنبه دیگه

انشالله كه منفيه عزيزدلم مايعات زياد بخور

ممنون عزیزم

چشم حتما

دعا کن برام😍😘