2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046674 بازدید | 684536 پست
ان شاالله به سلامتی.اولین باره؟ نگران نباش خیلیا با ماشین برگشتن شهرشون و مثبت شدن ربطی نداره عزیز ...

عزیزم چرا ای و دی باید قطع بشه؟

دکتر بهت گفته؟

من تاحالا نشنیدم فقط شنیدم بعد از انتقال سی و آ باید قطع بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام گلم فردا رفتی سونو بیا خبر بده از فندق ها که چند تان ان شاالله قلبش یا قلبشونم میبینی

سلام عزیزم چشم حتما مگه میشه خبرندم شما تنها کسایی هستید که خبردارید میام حداقل با شما حرف میزنم 

مرسی عزیزم🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کیا آنوکسا زدن چرا برای من انقد سوزش گرفت. از سوزش شدید اشکم در اومد میترسم برای فردا باز بزن ...

منم میزنم آره میسوزه کلا

اروم تر تزریق کن سوزشش کمتر میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم چشم حتما مگه میشه خبرندم شما تنها کسایی هستید که خبردارید میام حداقل با شما حرف میزنم&nbs ...

منتظر خبرای خوبت هستم😊😊😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم چرا ای و دی باید قطع بشه؟ دکتر بهت گفته؟ من تاحالا نشنیدم فقط شنیدم بعد از انتقال سی و آ بای ...

دلیلشو نمیدونم

دی رو نپرسیدم ای رو کارشناس گفت قطع کن

ای جانم ممنون عزیزم لطف کردی من امروز جنینامو انتقال دادم دکتر جنین شناس اومد بالاسرم گفت دوتا جنین ...

بسلامتی عزیزم

الهی جنینای قشنگت محکم بهت بچسبن

نگران نباش فکرای خوب کن انشالله که مثبت میشی

چندمین انتقالت هست که رویان انجام دادی؟

دکتر تشخیص داد سه روزه انتقال بدی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دلیلشو نمیدونم دی رو نپرسیدم ای رو کارشناس گفت قطع کن

مرسی ک عنوان کردی

حالا اینبار میپرسم

یادم نمیاد ک انتقال قبلی بعد از انتقال میخوردم یا نه

فکرکنم همه رو جز فرتیل و اسپرین قطع کرده بودم

دکتر ارولوژی همون‌دکتر ارولوژی که با مرکزتون کار میکنن. دکتر زنان شما کی هست؟ Dfi چنده ...

مرکز ای وی اف بهمن . اونجا دکتر مردان نمیرم من چند ساله جنتی میرم فروتن دکتر زنانمه من رفتم ماه پیش مطبش منو ارجاع داد به جنتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرسی ک عنوان کردی حالا اینبار میپرسم یادم نمیاد ک انتقال قبلی بعد از انتقال میخوردم یا نه فکرکنم ...

ان شاالله انتقال بعدی مامانی

دکتر ارولوژی همون‌دکتر ارولوژی که با مرکزتون کار میکنن. دکتر زنان شما کی هست؟ Dfi چنده ...

یار 33 یبار بیشترش یبار کمترش  ، نمیدونم چرا موافق نیست مگه صرر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام آنا جون خوبی گلم من جواب آز هورمونیم اومد  قبل پانکچر قبلی آز داده بودم amh  ام ۱.۶ ...

ابوست کیوتن نخوردی قبلش  وز دوم درسته

گلم رویان با سونو انتقال نمیده فقط داخل مانیتور جنینها رو نشون میده

آستاره جون تو مانیتور اون حبابی که دیده میشه و جنینا داخلشن چیه؟

ماده ایه که جنینا داخلش نگهداری میشن؟

ابوست کیوتن نخوردی قبلش  وز دوم درسته

چرا دکترم بهم قرص آوابوست دادن ۱۴ روز استفاده کردم بعدش آز دادم

آوابوست ذخیره رو زیاد میکنه؟آخه میگن فقط رو کیفیت تخمک اثر داره

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
من3رور دیگه موعدمه امروز ساعت 15یه ترشح با رگه قرمز قهوه ای اومد یه ذره بود تا الان چیزی نیومده یعنی ...

اگه ترشحات غلیظ کشدار باشه، میتونه علامت بارداری باشه، چون ترشحات کشدار تخم مرغی معمولا قبل پری نداریم.

ان شاالله انتقال بعدی مامانی

مرسی عزیزم با دعای شما انشالله😘