2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
عزیزم ببخش هی مزاحمت میشم قرص کمر نر و ماده بخرم؟ و اینکه چه جوری استفاده کنم باید با چیزی قاطیش کنم ...

ببخشید این قرص کمر برایع چیه منم ۱۰ روز دیگه انتقال دارم میشه بگید لازم بشه منم بخرم

سلام عزیزم ایشاالله به سلامتی... 🥰 

سلام عزیزم ممنون سلامت باشی انشالله خودتم دامنت سبز بشه برا منم دعا کن 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ولی من چون این اتفاق برام افتاد بار سوم نامه زرنانی رو دادم طرازی یه نگاه کرد گفت من خودم روال ک ...

اتفاقا من خودم وقتی زیر نظر خانوم دکتر بودم پیش ایمونولوژی و آنکولوژم رفته بودم و نامش رو براش برده بودم.... 

شایدم آنقدر اختلاف نظر بینشون تو نتیجت موثر نبوده احتمال داشت همون جنین‌هایی که باهاش + شدی رو با طرا زی هم انتقال میدادی + میشدی.... 

چون برا + شدن فاکتورهای مختلف موثرن.... 

خود جنین.... 

ایمنی

انعقادی

رحم

و.... 

یعنی نمیشه یا اطلاعات کلی که ماها داریم بتونیم قضاوت دقیق بکنیم. سرت رو درد نیارم منظورم اینه مهم اینه بشه با دکتر تا حد معقولی رابطه خوب برقرار کرد و اعتماد قابل قبولی بهش داشت وگرنه من خودمم گاها توجیه نمی‌شدم و رفلکس نشون میدادم نسبت به خانوم دکتر.... 

چون ماها احساسا هم تحت فشار بودیم و دوست داشتیم با کمترین تنش به جواب برسیم و کمتر اذیت بشیم.... 

اما خوب دکترا یه سری پروتکلهایی که خودشون قبول داشتن رو با در نظر گرفتن شرایطمون تکرار میکردن که به جواب برسن...... 

یعنی اونا احساسشون درگیر مشکل ما نیست و نبود فقط علمشون و تخصصشون رو برای رفع مشکلمون وارد میدان میکنن.... 

برا همین مجبوریم تو انتخاب دکتر فاکتورهای مهم رو در نظر بگیریم و دیگه 100% مورد قبولمون مطمئنا نخواهن بود.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید این قرص کمر برایع چیه منم ۱۰ روز دیگه انتقال دارم میشه بگید لازم بشه منم بخرم

من دقیق نمیدونم عزیزم ولی زدم گوگل برای کسی که باردار نمیشه خوبه برای کمر درد و درد ناحیه لگن میگفتن خوبه. خود قرص رو هم توی حلوا میریزن که یکی از بچه ها هم اینجا گفتن دستور حلوا رو. کلا زدم گوگل خوب بوده برای رحم و به لانه گزینی کمک میکنه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم به سلامتی....  مبارکه....  انشالله خبر بتای تپلت رو بدی....  عزیزم فقط هر از ...

ممنون عزیزم انشاالله اره پیاده شدم و دوباره سوار میشدم شکرخدا رسیدم خونه پس ویتامین هارو قطع میکنم چی بگم حواسم نبود از خود دکتر بپرسم وقتی یادم اومد برا متفورمین بپرسم پرستاری که دستور و اورد گفت من نمیدونم مگه تماس بگیرم با کارشناس ببینم چی میگه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم معمولا کسانی که متفورمین یا گلوکوفاژ میخورن بعد انتقال باید ادامه بدن بعد از بارداری در ...

سلام عزیزم اره من گلوکوفاژ میخورم آی خدا خیرت بده راهنماییم کردی پس میخورم خودمم شنیده بودم برا اوناکه بارداری طبیعی دارن باید تا هفته های اولیه بارداری بخورن ولی برا ای وی اف اینا نمیدونستم راستی به نظرت ویتامین دی 1000 و ایی 200 که میخوردم قطع کنم؟

انشاءالله حتما عزیزم توکلم فقط به خودشه🙏ممنون از مهربونی تون🥺💕انشاءالله هر آرزویی دارین زودتر برآ ...

بهترین کار همینه بهترین آرامیش همینه قربون شما ممنون انشااالله خدا دامن همه رو سبز کنه منم همینطور

عزیزم واستون دعا میکنم ماه بعد با خبر مثبت شدن بی بی چک و بتای خیلی خوب بیاین خبر بدین😍 حاملگی بی د ...

ممنون مهربون برای دعای قشنگت عزیزم انشاالله انشاالله شمام زودی تعیین جنسیت انجام بدی و یه گل پسر بیاری عزیزم عاجزانه از خدا میخوام دل شمام شاد بشه

سلام عزیزم انشالله فردا میرم برام دعاکنین🙏🙏🙏 استرس دارم یه کم نمیدونم چرا🙈

بسلامتی عزیزم🤩😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه هایی که پونزده هفته به بالایید اگه استرس گرفتید که نی نی سالم یا نه بجای سونو برید پیش ماما ۳۰ تومن مبگیره صدا قلبشونو میذاره خیالتون راحت میشه

هم هزینه اش کم هم ضررش

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚