2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
ان شالله كه بهترين نتيجه رو بگيرين من قبل از پانكچر تقويتي خاصي نخوردم فقط روزي دو ساشه پودر اينوفول ...

سلام عزیزم میشه لطفا راهننمایی کنی روغن سیاهدانه رو چطوری باید استفاده کنم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوبه که کمتر کسی بدونه

من کل خاله هام و بابا مامانم میدونن😊

زیاد اهمیت نداشت برام کسی بدونه

ولی خب نزاشتیم فامیلای پدریم بفهمن

البته شوهرم پسر خالمه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من امروز بی بی گذاشتم منفی بود خدا نخواست  ان شالله انتقال بعدیم☹️

سلام عزیزم من از بچه های همینجا میدونم که میگن شاید بی بی جواب کاذب بده آزمایش بده ان شالله که مثبت باشی و خبر خوب بمون بدی عزیزم

سلام عزیزم من از بچه های همینجا میدونم که میگن شاید بی بی جواب کاذب بده آزمایش بده ان شالله که مثبت ...

نه عزیزم بی بی چکی که خریدم حتی دفه قبل که باردار شدم و رفتم دکتر هم همین رو بهم داد گفت برو بزن 

روش نوشته بتا رو از ۳۵نشون میده 

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
نه عزیزم بی بی چکی که خریدم حتی دفه قبل که باردار شدم و رفتم دکتر هم همین رو بهم داد گفت برو بزن&nbs ...

آهان شاید زود گذاشتی . اگر صلاح میدونی یکی دو روز بعد آزمایش بده خدا رو چه دیدی شاید مثبت شدی عزیزم . 

نه عزیزم بی بی چکی که خریدم حتی دفه قبل که باردار شدم و رفتم دکتر هم همین رو بهم داد گفت برو بزن&nbs ...

اخ عزیزم اخه چرا.

منم اصلا ایندفعه امید ندارم اصلا

علائم نداشتی اصلا؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
دوستم اگ بعد انتقالی و خونریزی نداری فک کنم بسته چون منم بعد انتقالم همین دوزو میزدم از وقتی افتادم ...

اره عزیزم بعد انتقالم

عزیزم شما ملایری؟

فک‌کنم همشهری باشیم

اخ عزیزم اخه چرا. منم اصلا ایندفعه امید ندارم اصلا علائم نداشتی اصلا؟

نه علامت نداشتم اما ربطی به این نداره نگران نباش من تو بارداری اولم تا اخر نه ماه هم علامت نداشتم فقط شکمم میومد جلو 

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
اره عزیزم بعد انتقالم عزیزم شما ملایری؟ فک‌کنم همشهری باشیم

شما روز چند انتقالی فک کنم شمام با من منفی شدین اگه اشتباه نکنم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
شما روز چند انتقالی فک کنم شمام با من منفی شدین اگه اشتباه نکنم

نه عزیزم من امروز ۹ انتقالم

فردا قراره بی بی بزنم

نه علامت نداشتم اما ربطی به این نداره نگران نباش من تو بارداری اولم تا اخر نه ماه هم علامت نداشتم فق ...

چی بگم والا