2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم اینهمه درد عاخه میگن یه درد خفیف داره ن این همه درد انگار طرف چپم دارن میخ فرو میکنن چن ...

سلام نگار جون

من امروز خوشحالم

چون کمی درد زیر شکمم احساس میکنم انشالله که خیره

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم درد پریودی یکی از پرتکرارترین اتفاقها بعد از انتقال جنینه و اصلااا جای نگرانی نداره. یادمه قبل ...

سلام عزیزم 

مرسی وقت گذاشتی

میشه با این دردها هم مثبت شد؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم اینهایی که خریدی خوبه. البته ما مشورت دکترتون تقویتی بخرید بهتره.مثلا اگر همسرتون dfi ...

عزیزم‌منم همین شرایط رو دارم با جنینای قبلیم نتیجه نگرفتم میخوام سه ماه قبل شروع مجدد مکمل و تقویتی استفاده کنم شاید کیفیت جنینم بهتر بشه 

دکترم چیزی نمینویسه مجبورم خودم تصمیم بگیرم 

خودم ذخیره تخمدانم ۷ ه اووبوست بگیرم کافیه ؟ 

ولی همسرم خیلی ضعیفه تعداد اسپرم زیر ۱ میلیون مورفو ۲ 

الان سرچ کردم کلی مکمل و تقویتی هست ولی ترکیبات همشون یکیه فقط درصدشون فرق داره 

فرتیل اید و کیوتن بگیرم کافیه ؟ یا نیازه مثلا زینک‌و ویتامین دی و سی یا همون ال کارنتین و ال ارژنین رو جدا هم مصرف کنه ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام بچه ها من امروز روز ۱۳انتقالم..بی بی گذاشتم متاسفانه بازم منفی شد😔

بیبی گاها نشون نمیده عزیزم  دکترت کیبود

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم‌منم همین شرایط رو دارم با جنینای قبلیم نتیجه نگرفتم میخوام سه ماه قبل شروع مجدد مکمل و تقویتی ...

اره بگیر منم چند سال بدون تقویتی رفتیم فقط سه تاشد ، دکترا که دلشون برا منو شما نمیسوزه ، شزایط شوهرتونو نمیدونم ولی اگه تهرانی برو پیش جنتی بگو میخام تقویت بشه شوهرم ب م توسیکل ،حتمااااا ازمایش دی اف ای بده 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها سلام شبتون بخیر  من تا فردا پریود میشم قشنگ حس قبل پریود درد تهوع  برام دعا کنید ...

اینا علایم بارداری هم هست 

عزیزم‌منم همین شرایط رو دارم با جنینای قبلیم نتیجه نگرفتم میخوام سه ماه قبل شروع مجدد مکمل و تقویتی ...

خانوما لطفا اگه کسی اطلاعی داره کمک کنههه 

قبل پانکچر تقویتی  چی بگیریم بهتره ؟؟؟ 

@داداشمممم    

@سیلویا 

@nilda71   @چیکا    

اسم همه رو یادم نمیاد تگ کنم اگه اطلاع دارین بگین 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
روز ۱۳ نشون میده دیگه...دکتر افلاطونیان یزد

انشالله که ازمایشت مثبت میشه عزیزم

نشدم فدا سرت خداروشکر بچه داری شما

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام آناشید جون نمیدونم چی بگم دیگ کلافه شدم...  می‌سپارم به خدا شد شد نشد دیگ بیخیالش میشم ...

بله گلم اصلشم همینه  توکل برخدا  

بچه ها سلام شبتون بخیر  من تا فردا پریود میشم قشنگ حس قبل پریود درد تهوع  برام دعا کنید ...

عزیزم من الان تو پنج ماهم دیشب نصف شب از درد پریودی بیدار شدم گفتم صدرصد پریود شدم عین روزای اول دوم پریودم بود این خودش میتونه علایم بارداری باشه تا دارو داری به این راحتی پریود نمیشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏