2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست
ممنون گلم انتقال اولم بود سه تا جنین دارم  چیکار کنم بنظرتون اخرین شانسمه این جنینا دیگه هزینه ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم، انشاءالله انتقال بعدی دلت شاد شه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
الهی بمیرم برا دلت عزیزم  توکلت به خدا باشه  ایشاالله دفعه بعد مامان میشی

خدا نکنه انشالا شما با بتای خوب خوشحالمون میکنی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون گلم انتقال اولم بود سه تا جنین دارم  چیکار کنم بنظرتون اخرین شانسمه این جنینا دیگه هزینه ...

گلم خدابزرگه می‌دونم خیلی سخت ولی همه چیز دست خداست وماازحکمتش بی‌خبریم شاید چیز بهتری برات کنارگذاشته که بوقتش بهت بده، دلت بسپاربخدا مطمین باش خدا تلاشی که کردی به بهترین شکل جبران میکنه

وای خیلی متاسفم مثل من شدی خون ریزی داشتی دکترت ک بود

نه اصلا حتی لکم ندیدم انتقالم با ازادی بود این بار اگه بزارن میرم مطب موسی پور انتقالم با اون باشه

منم ال دی دارم بعددوهفته میرم واسه شروع سیکل انتقال

انشاالله که موفق باشی هم شما هم elaa روحیه بگیرم بعد شمام من دوباره شروع کنم

سلام دوستان صبی ساعت 6 زیر دلم حدود ۲۰ دقیقه درد میکرد که بعد خوب شد اما از ظهر بعد شکمم ورم کرده ویکم دلم درد میکنه برای چیه لطفا راهنمایی کنید

زینبی -بابا

تورک-آنا

امروز بتا دادم باز اومده بود پایین شده 1.10 

انقدر ناراحت شدم که نمیدونم چی بگم هر چی هم بگیم ارومت نمیکنه فقط امیدوارم خدا بهت ارامش بده و به زودی معجزه اش رو نشونت بده 

مگه انتقالت فرش بوده؟دکترت نگفت چرا اومده پایین

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
بچه ها من از عاشورا بشدت عطسه  و آبریزش بینی دارم گهگاهی هم گرفتگی عضلات خیلی کم.بشدت چشامم پف ...

@alaae   منم به محض اینکه ال آرژانتین شروع کردم بدن دردوبیحالی اومدسراغم منم ترسیدم گفتم نکنه درگیر شدم ولی الان خوبم دیگه نمیدونم ازال آرژنین بودیانه؟ حالا میترسم دوباره بخورم ولی میخورم ببینم اینجوری میشم اگه شدم دیگه نمیخورم

انقدر ناراحت شدم که نمیدونم چی بگم هر چی هم بگیم ارومت نمیکنه فقط امیدوارم خدا بهت ارامش بده و ...

نع عزیزم فریز بود