2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست
کجایی عزیزم؟ بیا ان شاء الله با خبرهای خوب

افت بتا بتام رفته 1شده من اگه شانس مادر شدن داشتم الان بچم ده سالش بود

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما انتقال تون کی هسش؟ اینجا کسی هس با تعیین جنسیت حامله شده باشه؟اونایی که مرکز مام رفتن جوا ...

من مام رفتم تحقیق کردم و رفتم 

هزینه هاش ی خورده بالا هست اما خلوتو خوبه رسیدگیشونم خوبه

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
افت بتا بتام رفته 1شده من اگه شانس مادر شدن داشتم الان بچم ده سالش بود

گلم خیلی سخته ان شاالله همین ماه طبیعی باردار بشی خودت

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
والا اینو نمیدونم من دکترم یه بار جویدنی داد یه بارم قرصش رو ولی جوشان اصلا نداده. میخوای جوشان نخر& ...

یعنی قرصی که با آب بخوری؟آخه من یبارویتامین سی گرفتم گفت جویدنی هست می‌خوردم یجوری میشدم نمی‌تونستم بخورم گفتم اگر نمونه‌‌ایی هست که بشه باآب قورتش داد که بگیرم

سلام عزیزم من دوشنبه میرم اگه همه چیز اوکی باشه روزشو بهمون میگه بله اینجا رزقرمز رنگ جون تو ابن سین ...

@پروانه۲۱ گلم شمابرای انتقال چندبارسونوشدین ؟ کلا ازمراحلش برام میگی اگه زحمتی نمیشه فدات بشم

یعنی قرصی که با آب بخوری؟آخه من یبارویتامین سی گرفتم گفت جویدنی هست می‌خوردم یجوری میشدم نمی‌تونستم ...

آره عزیزم یه مدل دیگش هست که با آب قورت میدی این عکس جعبشه سمته راستیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
الان رفتم دکتر ازمایشکاه میگه 29تو ای وی اف منفیه باید 50 بودی دارم میمیرم الکی امید بستم

چ ربطی داره اخه. تو همین تاپیک بودن بچه هایی ک همین حدودا بودن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱