2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست
الان رفتم دکتر ازمایشکاه میگه 29تو ای وی اف منفیه باید 50 بودی دارم میمیرم الکی امید بستم

عزیزم چرت میگه اون برای خودش..خودتو نگران نکن...همینجا با بتای ۲۷ باردار داشتیم 

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

خدا کنه منتظرم ساعت یک بشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی بی زدم الان بازم منفی بود

الان رفتم دکتر ازمایشکاه میگه 29تو ای وی اف منفیه باید 50 بودی دارم میمیرم الکی امید بستم

وا اينچه حرفيه اخه كي همچين حرفي زده نداجون فكر كنم ٢٧ بود بتاش😒بعضيا رو جو ميگيره الكي

خداياشكرت....❤️ 
چیکا جان کمردردت خوب شد؟

اره الحمدالله بهترم يعني ديروز دو سه ساعت داغون شدم چندتا تاپيك خوندم اوناهم بعد از امپول اينجوري شده بودن. ستاره جون اينقدر دوست دارم اين چند وقت بگذره شبا نميتونم بخوابم ديشب دقيقا تا روشني هوا بيدار بودم از پادرد زياد.😞

خداياشكرت....❤️ 

ببخشید ولی غلط کرده برو بابا خودتو اذیت نکن انشالله دوبرابر شده باشه همین جا داشتیم با ۲۸ و ۲۹ مثبت بودن

ببخشید اون شعور و فهم نداشته احمق 

ک به تو استرس وارد کرده مگ خداست 

ایشاا... جواب آزمایشت بیاد دو برابر شده باشه خیالت راحت شه گلم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ببخشید ولی غلط کرده برو بابا خودتو اذیت نکن انشالله دوبرابر شده باشه همین جا داشتیم با ۲۸ و ۲۹ مثبت ...

اصلا بعضيا ذره اي شعور ندارن اصلا به تو چه كه منفيه تو كارتو انجام بده حالا طفلي كم استرس داره اونا هم مسخرشو در ميارن ادم تعجب ميكنه بخدا انگاري خالي كردن ته دل ادما شده مثل اب خوردن😒

خداياشكرت....❤️ 
اخه هنوز زوده واسه اینکه بگم ممکنه به خاطر لانه گزینی باشه! تازه روز ۵ هستم. راستش هوا که سرد شده و ...

حالا من خودم همون دو سه روز اول لرز می کردم

شاید به دلیل داروهاست

بعدش خوب شدم

ولی نگران نباش بدنت تنظیم می کنه و اون چیزی که حس می کنی با اون چیزی که توی رحم هست فرق می کنه

ببخشید اون شعور و فهم نداشته احمق  ک به تو استرس وارد کرده مگ خداست  ایشاا... جواب آزمای ...

اره والا گفت استرس سمه برات گفتم استرس و انداختی بجونم اخه دکتر خودمم گفت مثبته