2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
سلام خوبی ساراجون  نی نی خوبه دلدردت خوب شد عزیزم باز شما یه بار رفتی سونو نی نی رو دیدی من که ...

عزیزم شما علایم نداری؟ من چندروزه حالت تهوع خفیف دارم و همش گرسنه هستم و کلی خوابم میاد فکر کن تو این شرایط سرکار هم میرم

و خدایی که در این نزدیکیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما علایم نداری؟ من چندروزه حالت تهوع خفیف دارم و همش گرسنه هستم و کلی خوابم میاد فکر کن تو ای ...

منم علایم خاصی ندارم خیلی کم غروبا حالت تهوع دارم دائما هم گرسنه ام چند هفته ای شما سونوی قلب رفتی؟؟

سلام خانما طول سرویکس تو هفته 12،بیستو هشت میلی متر باشه چطوره؟ خوبه یا بد؟ 

یکم پایین عزیزم

استراحت کن تا انومالی انشاالله بره بالا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
منم علایم خاصی ندارم خیلی کم غروبا حالت تهوع دارم دائما هم گرسنه ام چند هفته ای شما سونوی قلب رفتی؟؟

منم بعدازظهرها حالت تهوع خفیف میگیرم، عزیزم من تا ۱۲ هفته باید صبرکنم اینجا سونوگرافی زودتر از ۱۲ هفته انجام نمیدن

و خدایی که در این نزدیکیست
بله هیدروکسی روزی یک عدد میخورم. فکر کنم هیدروکسی کورتون نیست. پریدنزول قند بالا میبره منم پیش دیابت ...

پردنیزولون رو دکتر بهم داده دکتر مشایخی هم درجریانه.

اره قند رو بالا میبره دکتر گفته اینبار که میرم ازمایش قند ببرم. 

تازه تیروئیدم اخرین ازمایش یک شده بود میدونم ک ایینترم اومد

ولی انقال ک دادم و لسترادیول مصرف کردم شده۴

استرادیول هم کم کاری تیروئید بیشتر میکنه

مرسی گلم ممنونم از پیامت

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خانما طول سرویکس تو هفته 12،بیستو هشت میلی متر باشه چطوره؟ خوبه یا بد؟ 

سلام عزیزم، برای من هفته پیش که هفته 12 بودم گفت 29 هست، اول گفت سرکلاژ باید شی، بعد گفت شیاف و آمپول پروژسترونو ادامه بده و اصلا راه نرو، فقط توالت فرنگی استفاده کن و یبوست نشو، یک هفته استراحت کردم باز رفتم بعد از یک هفته خداروشکر 35 شده بود، گفت هفته دیگه برای احتیاط سونو یجای دیگه هم برو مطمئن تر شیم، خوب استراحت کن، فقط دستشویی بلند شو، انشاءالله میره بالا، نرفت هم سرکلاژ می کنی و خیالت راحت میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم بعدازظهرها حالت تهوع خفیف میگیرم، عزیزم من تا ۱۲ هفته باید صبرکنم اینجا سونوگرافی زودتر از ۱۲ هف ...

تیکرتو دقت نکرده بودم ما باهمیم فکرمیکردم شما جلوتری خیلی

ایشالله به سلامتی عزیزم