2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزدلم/... ممنون به خاطر دعای خیرت/..الهی همه منتظرا نتیجه بگیرند بتات چند بود و چه روزی آزما ...

الهی آمین

من روز ۱۳ آزمایش دادم بتام ۲۵۰۰

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من چون جای کوچیک زندگی میکنم از دیروز یا اومدن یا زنگ زدن برا تبریک حالا فردا بتام خدایی نکرده نره ب ...

مبارکه مامان خانوم😍😍

پستت رودیدم کلییی خوشحال شدم

الهی فردا کلی بتات رفته بالا

الهی نی نی تو سالم بغل بگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستای گلم حالتون خوبه؟  تبریک میگم به مامانای جدید ان شاءالله که نینی هاشونو صحیح و سالم ...

به سلامتی عزیزم ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی و ب دل خوش نینی نازتو بغل کنی 😍

خانما من دیروز آزمایش دادم فردا تکرار کنم خوبه یا بزارم برا شنبه???

فردا گلم آزمایش بده باید دو برابر بشه

چه امروز تاپیک خلوته

من دیروز که روز شش انتقالم بود همش لرز میکردم ولی دائم نبود در حد چند ثانیه بود و موهای بدنم سیخ میشد به نظرتون چرا اینجوری بودم؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام دوستای گلم حالتون خوبه؟  تبریک میگم به مامانای جدید ان شاءالله که نینی هاشونو صحیح و سالم ...

الهی که به زودی عکس نینی خوشگلت رو برامون میذاری و ما هم براش ضعف می کنیم../...به سلـــامتی فارغ بشــی عزیزم

عزیزم بازم‌ تبریک میگم برای من و همه منتظرا دعا کن‌

ممنـــونم عزیزدل/... حتما به روی چشم...الهی که به زودی با خبرای خوب مارو خوشحال می کنی

شما هم برای مــن دعا کن

دوستان یه سوال. من امروز روز ۵ بعد انتقالم. اینجا هوا سرده، ولی من واقعا یه جوراب ضخیم می پوشم و هم ...

عزیزمــ منم یکی دو روز پاهام یخ می زد مطمئنی از سرمای هواستـــ؟

نگران نباش هرکاری که از دستت برمیومد رو انجام دادی /... زینبی می گفتــ بدن دمای داخلیش رو خودش تنظیم می کنه

چه امروز تاپیک خلوته من دیروز که روز شش انتقالم بود همش لرز میکردم ولی دائم نبود در حد چند ثانیه بو ...

عزیزم من هم بعضی مواقع لرز میکنم و لباس گرم میپوشم خوب میشه

و خدایی که در این نزدیکیست
مبارکه مامان خانوم😍😍 پستت رودیدم کلییی خوشحال شدم الهی فردا کلی بتات رفته بالا الهی نی نی تو سا ...

مرسی گلم خودم عجولم زود ازمایش دادم ولی انگار نی نی به باباش رفته اروم اهسته س دیر لانه گزینی کرده😁

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم من هم بعضی مواقع لرز میکنم و لباس گرم میپوشم خوب میشه

اخه عزیزم من در حد چند ثانیه است ولی دیروز ۶ باری اینجوری شدم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩