2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046619 بازدید | 684533 پست
آره والا اختلافی خیلی با ابن سینا نداشت. آره قربون جوجه هام بشم. 

عزیزم ببخشید این سوالو میکنم چون پیاماتونو میخونم اوصولا تو گروه . میشه بدونم شما تو چه مرحله ایی از انتقال هستین ؟ 

من ابن سینام یه انتقال منفی هم داشتم به احتمال زیاد دو ماه دیگه میرم برا انتقال بعدی آخرین جنین هام هست دیگه ندارم میخام همه کار کنم که بلکه خدا بخواد و مثبت بشه . چه داروها و ویتامینی رو میخوری 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد از 4  و نیم سال تلاش بالاخره نتیجه داد صرفا جهت انگیزه به بقیه میکرویی های پر تلاش   ...

خدایا شکرت😍😍😍😍😍

مبارکت باشه عزیزدلم به جمع مامانا خوش اومدی😍😍😍

الهی نی نی یا نی نی هاتو سالم بغل بگیری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم شما چه ویتامین هایی قبل انتقال میخای بخوری ؟  دکتر براتون مینویسه یا خودت میخری ؟

عزیزم من این سری هم دو ماه ویتامین خوردم ولی نشد اگه دوباره ام انتقال بدم بازم میخورم که کم کاری نکرده باشم  دکتر فقط برام ویتالی تون  و ویتامین دی و فولیک اسید و ملاتونین نوشته بود ،

خودمم فرتیل سی ام و ال ارژنین و ویتامین ای و امپول نوربیون هفته ای یه دونه استفاده کردم 

موفق باشی عزیزم ❤

عزیزم ببخشید این سوالو میکنم چون پیاماتونو میخونم اوصولا تو گروه . میشه بدونم شما تو چه مرحله ایی از ...

ای جانم به سلامتی انشالله که همینا برات میمونن و میشن چراغ خونت. من منتظرم که آبان برم انتقال بدم. ولی دکترم از الان ویتامین ای و سی و دی و پردنیزولون داده دارم میخورم. ولی از ۴۵ روز قبل انتقال میخوام فرتیل سی ام. کیوتن.

ال آرژنین. ویتامین سی. ای. دی. فولیک اسید. امگا۳. رویال ژلی بخورم. از الانم دارم روزی یک ساعت ورزش و پیاده روی میکنم. ۵۰ تا دراز نشست میزنم. هر شب با روغن سیاهدونه شکم و تخمدانا رو ماساژ میدم و میبندم. گرمی زیاد میخورم البته نسبت به طبعت بخور. فست فود حذف چیزایی که نگهدارنده دارن نمیخورم مغزیجات هر روز میخورم خلاصه خیلی رعایت میکنم. اول خدا باید بخواد بعد هم تلاش خودمون و دکتر مهمه.خراش هم قراره بدم. شما هم چسب جنین و هچینگ و خراش رو به دکترتون بگید انشالله که همه چی براتون خوب پیش بره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم من این سری هم دو ماه ویتامین خوردم ولی نشد اگه دوباره ام انتقال بدم بازم میخورم که کم کاری نکر ...

آمپول نوروبیون چیه ضرر نداره هرکی میتونه استفاده کنه ؟ 

بعد اینکه این همه ویتامین باهم یبوست‌ نمیاره مخصوصا ال آرژنین؟

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
آمپول نوروبیون چیه ضرر نداره هرکی میتونه استفاده کنه ؟  بعد اینکه این همه ویتامین باهم یبوست‌ ...

گروه ویتامین های B  هست اگه اشتباه نکرده باشم نه هفته ای یه دونه ای مشکلی نداره بزن حتما من این همه خوردم یبوست نشدم چون همه قرصامو با اب زیاد میخوردم ولی لامصب وقتی استرادیولو شروع کزدم سبوست شدید شدم یعنی دیگه اب فراوونو اینا تاثیری نمیزاشت سه تا شیاف میزاشتم تا خوب میشدم نمی دونم شاید ب این خاطر انتقالم منفی شد 

ای جانم به سلامتی انشالله که همینا برات میمونن و میشن چراغ خونت. من منتظرم که آبان برم انتقال بدم. و ...

عزیزم این حجم از ویتامین یبوست نمیاره ؟ ان شالله خدا این تلاشاتو ببینه آبان خبر خوش بشنویم ازت .منم شروع کردم پیاده روی میرم هر شب ولی دکترمو عوض کنم زودتر وقت بده بهم برم ببینم ویتامین چی میده آخه تموم کردم همه چی ولی اینا رو خودت تهیه کردی یا دکتر برات نوشت ؟ 

آمپول نوروبیون چیه ضرر نداره هرکی میتونه استفاده کنه ؟  بعد اینکه این همه ویتامین باهم یبوست‌ ...

ببخش منم جواب میدم منم این آمپولو از ۴۵ روز قبلش میخوام هفته ای یکی بزنم نه عزیزم مشکلی نیست اون روز توی اینستا یه پست دیدم که این آمپول زیادیش توی بدن نمیمونه و دفع میشه پس نگران نباش. من که با اون همه قرص اصلا یبوست نمیشدم 

گروه ویتامین های B  هست اگه اشتباه نکرده باشم نه هفته ای یه دونه ای مشکلی نداره بزن حتما من این ...

سه تا شیاف چی ؟ من پروژسترون فقط روزی سه تا میزاشتم 

پس منم برم بخرم بخورم ضرری نداره 

این آمپول نوروبیون رو داروخونه میده همینجوری یا با نسخه باید بخرم ؟ پس هفته ایی یکی ایرادی نداره ؟

ببخش منم جواب میدم منم این آمپولو از ۴۵ روز قبلش میخوام هفته ای یکی بزنم نه عزیزم مشکلی نیست اون روز ...

مرسی عزیزم ❤💙💕

عزیزم این حجم از ویتامین یبوست نمیاره ؟ ان شالله خدا این تلاشاتو ببینه آبان خبر خوش بشنویم ازت .منم ...

نه عزیزم یبوست نمیشدم البته من کلا سابقه یبوست نداشتم حالا شاید یکی مستعد یبوست باشه اینا رو بخوره یوبس بشه. الهی آمین ممنونم عزیزم انشالله اول قسمت خودت گلم‌. دکترم بعضیاش رو گفت یه چندتاشم خودم بهش گفتم گفت بخور یکی دوتا رو هم گفت لازم نیست ولی من خودم گرفتم که خیالم راحتتر باشه.

سه تا شیاف چی ؟ من پروژسترون فقط روزی سه تا میزاشتم  پس منم برم بخرم بخورم ضرری نداره  ا ...

سه تا شیاف گلیسیرین میزاشتم واسه یبوستم نه خیالت راحت هیچ ضرری نداره نسخه نمیخواد همه ی این مکملایی که بهت گفتیم همشونو بدون نسخه میتونی بخری

گروه ویتامین های B  هست اگه اشتباه نکرده باشم نه هفته ای یه دونه ای مشکلی نداره بزن حتما من این ...

من سری قبل خیلی ریلکس بودم زیاد بهش فکر نمیکردم ولی این سری یه استرس بدی افتاده تو جونم انگار میترسم برای سری دوم دردسر های پانکچر و اون همه رفت و آمد بیاد سرم سری اول خیلی امید داشتم ولی خدا ناامیدم کرد این سری اصن امید ندارم 

مرسی پروانه جون . عزیزم لطف کردی . آره هر روز گرونتر میشه . راستی فرتیل اید خوبه برای همسرم یا اسپری ...

شنیدم میگن فرتیل اید برایه پسر شدن خوبه چون تحرکو بالا میبره من این سری به شوهرم اسپریژن دادم حالا میخوایی دوتاشو بده خیالت راحت بشه