2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046662 بازدید | 684534 پست
من همون یه روز شیاف گذاشتم  دیگ ترشحمم قطع شده از دو روز پیش🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم حالا ایراد نداره خدارو شکر بعدا نذاشتی و اتفاقی نیفتاده اما عزیزم این داروها رو نمیشه سر خود اضافه کرد و بعدشم قطع کرد.... 

خدارو شکر شانس آوردی و چیزی نشده.... 

عزیزم وقتی پروژسترون رو زیاد میکنی دیگه نباید سر خود بدون برنامه کن کنیقرص استامینوفن نیست که یه دونه بخوری بعد دیگه نخوری، چون افت پروژسترون خود‌ش میتونه باعث خونریزی بشه.... 

پس لطفا از این به بعد نه سر خود زیاد کن نه کم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من خرداد آزمایش تیروئید دادم ۴.۸ بود از اون موقع تا الان دارم قرص لووتیروکسین استفاده م ...

نه عزیزم لووتیروکسین رو همینطوری قطع نمیکنی....

حتما باید چک کنی تازه نرمال بشه آزت نشون میده با قرص نرمال شده مگر اینکه زیادی پایین بیاد دکتر بخواد کم کنه یا قطع.... 

تا وقتی دکتر غددت اجازه نده و دستور قطع کردن نده ادامه میدی..... 

به احتمال زیاد شمام مثل من و خیلی از دوستان باید تا آخر عمر این قرص رو بخوری.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
🚫🚫🚫🚫یه سوال برای پانکچر ذخیره اسپرم باید همون ۳ تا ۵ روز باشه؟؟چند روز پیش توی پیج مرکز مام دکتر ...

عزیزم الان رو نمیدونم اما اون زمان قانون حداقل دو سه روز قبل تخلیه بود.... 

بهترین حالت هم همون 2-3 روز بود.... 

اما برا ما که دی اف آی بالا داشتیم اون زمان دکتر ارولوژ همسرم نامه دادن که روز پانکچر دو بار نمونه گرفته بشه به فاصله دو ساعت.... 

عزیزم حالا ایراد نداره خدارو شکر بعدا نذاشتی و اتفاقی نیفتاده اما عزیزم این داروها رو نمیشه سر خود ا ...

فدات عزیز دلم 

امیدوارم اتفاقی برام نیفته 

استرس گرفتم واااای😥😥😥😥

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
کسی تاحالا dhea خورده بچه ها

عزیزم من یکسال برای کیفیت تخمک خوردم ولی برای من تاثیر نداشت یا حداقل باعث بارداری یا افزایش کیفیت تخمک تو آی وی اف نشد برام

و خدایی که در این نزدیکیست
جدی؟ یعنی همیشه باید مصرف کنم؟ آخه تیروئیدم همیشه پایین بوده فقط توی یک آزمایش شد ۴.۸ همیشه رو ۲ بود

عزیزم به هر حال حتما باید آز بدی اگه با دارو تو رنج نرمال باشه همون دز رو معمولا ادامه میدی..... 

مگر اینکه زیادی از رنج نرمال پایین بیاد.... 

اون موقع احتمال داره کمش کنه.... 

اما اگه نرمال باشه به احتمال ۹۹ درصد همونو ادامه میده جون با دارد نرمال شده.... 

طبیعی که نرمال نشده با پایین نیومده.... 

عزیزم به هر حال حتما باید آز بدی اگه با دارو تو رنج نرمال باشه همون دز رو معمولا ادامه میدی.....&nbs ...

انا جون ببخشید من رحمم سرده حدودا ۱۴ روزه دیگم انتقالمه به نظرت چه کار کنم گرمی میخورم تو برنجمم زعفرون یا شوید میریزم چایی دارچین یا زنجفیل میخورم به نظرت دییگه چه کار کنم شکمم با روغن شتر مرغ ده دقیقه ماشاژ میدم 

سلام انا جون من ۱۴ روز دیگه انتقالمه روزی ۴۵دقیقه پیاده روی ویک ربع دو میرم دویدن ضرری نداره به نظرت ...

نه عزیزم عالیم هست.... 

به سلامتی انشالله انتقال بدی.... 

ورزش فقط برا کسی که تحریک تخمدان داره در حال زدن آمپولهای تحریک تخمدانه) توصیه نمیشه وگرنه برا انتقال عالیم هست.... 

خانوما کیا امپول سینافکت زدن باید سر ساعت زد 

بله عزیزم ترجیحا سر ساعت حالا نهایت نیم ساعت بالا و پایین اما بهتره کلا داروهای هورمونی منظم گرفته بشه.... 

شما چه ساعتی میزدی واز چندم پریودبه من گفتن از 20پری

آز ۲۰ بری گفته بزتی یعنی سیکلت بلنده.... 

معمولا تایمش صبح 8-10 بود اگه اشتباه نکنم بازم دوستانی که جدیدا زدن بهتر میتونن کمکت کنن.... 

بمنمگفتن 50واحد فقط ساعت شو نپرسیدم 

عزیزم زنگ بزن بپرس.... 

فکر کنم همون 8-10 صیحه اما بازم حتما بپرسین.... 

نه آمپول جداست که همون روز دوم یا سوم میزنی و آمپولی نداری تا یک هفته بعد سونو میشی و اگر لازم بود ب ...

آره فردا نوبت دکتر دارم، یعنی اگر النوا بده ، دیگه محرک دیگه ای تجویز نمیشه؟