2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
بچه ها بتام 29یعنی مثبتم

مبااارکههه عزیزم..😍😍😍😍😍امروز دنبال پیامت میگشتمممم

خداروشکر 

بتا ۲۰ ب بالا معمولا مثبت...بستگی ب رنج آزمایشگاه داره

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من هم دقیقا مثل شما، همسرم کمک میکنه ولی کارهای خونه رو خودم انجام میدم!!! من جمعه انتقال دادم، شنب ...

گلم الان وقت شستن سرویس واین چیزانیست استراحت نسبی داشته باش راه برو درحدی که خسته نشی گلم نه اینکه بلندشی بشوربساب کنی فدای توبشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم گلم اره اگه خدا بخواد نشد نداره. ان شاالله برای شما هم می خواد و این دفعه مامان میشی

دقیقا آخخخ که دل تو دلم نیس انشاالله عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شمیم بتا 29 مثبته

عزیزم بستگی به رنج ازمایشگاه داره،،بعضیا ازمایشگاه ها رنج بالای ۱۰ مثبت هستش،واسه شما چنده؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من هم دقیقا مثل شما، همسرم کمک میکنه ولی کارهای خونه رو خودم انجام میدم!!! من جمعه انتقال دادم، شنب ...

این همه هذینه کردید 

حالا پولیش هیچی اینقد سختی کشیدی 

چرا از خودت کار میکشی حداقل تا دو هفته صبر کن عزیزم 

خدایا نذار کاسه صبرم لبریز بشه 🙏
اگه خون سیاه و کهنه اس به احتمال زیاد هماتومتو دفع کردی چون خونریزی خون تازس

عزیزم من پریروز که بخاطر لکه بینی رفتم سونو بحساب سونوی روز غربالگری ۱۴ هفته و۴روزم بود،،ولی سونو پریروزم ۱۳ هفته وپنج روز نشون داد، ولی اینم بگم دستگاهش زباد کیفیت نداشت خود دکترم گفت ببخشید عکساش کیفیت نداره،،بنظرت اشتباه نکرده هفته هارو؟؟!

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام من دو تاجنینمون انتقال دادم و منفی شدم کلی گریه زاری کردم الان مبخوام دوباره شروع کنم میشه بگید ...

سلام

عزیزم این راهیه که همه ماها تجربه کردیم /... الهی که از تو این راه یک مادر قوی با روحیه بالا درمیاد

تازگی منفی شدی؟

سلام عزیزم توی ابن سینا قبل شروع امپولای تخمک کشی قبل عمل تخمک کشی قبل انتقال میگیرن تست کرونارو واگ ...

ممنونم عزیزم،  مثل همه چی قیمت پانکچر و درمان چندبرابر شده خیلی از تصور من هزینه ها نسبت به قبل بیشتر شده 

شمیم بتا 29 مثبته

عزیزم مبارکت باشه

حتما دیر لانه گزینی کرده نینی تو دلیت

مهم اینه که تا دو روز دیگه دو برابر بشه و یک روند رو به افزایش داشته باشه

الهی که برات بمونه/...خدا حفظش کنه

[QUOTE=205698839]من رویش هلال رفتم زیرنظر رویان پانکچر 7 تومان شد فریز 30 تا جنین 4500 انتقالم 2600 قبل از پانکچ ...[/QUOT

ممنونم عزیزم،  گونال با دفترچه خریدید یا آزاد؟  من اون موقع دز گونال ۷۵ داشتم احتمالا دز گونال شما بیشتر بوده،،  متاسفانه من یه سيكل با سینال بودم که جواب نگرفتم الانم که فکر کنم بازم گونال نایابه،همون موقع هم من از داروخانه ۱۳ آبان ۱۴ تا تونسته بودم بخرم 

سلام ب همه دوستان من خودم مشکل ندارم شوهرم داره  و البته یه کم خودم ذخیره تخمدانم پایینه ودکت ...

برای آی وی اف تو مرکز باید برین پرونده تشکیل بدین /... که همون جا یک ویزیت اولیه و سونوی واژینال اولیه دکتر مرکز از خودتم می کنه و بهت میگه مشکل داری یا نداری یا اگه لازم باشه دارو میده/...

به نظرم یک جلسه رو برو حتما

بعضی وقتا آدم فکر می کنه مشکلی نداره بعد میگه کاش زودتر می فهمیدم و حلش می کردم