2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
سلام خانما ، اونایی که پانکچر انجام دادید . چه داروهایی دکتر میده کدوماشون رو خارجی بخرم بهتره ،یا ...

عزيزم گونال پيدا نميشه منم سينال زدم و اينكه انوكسا مارك البرز بخاطر سر سوزنش ميگن خوبه كه واقعا هم همينطوره من البرز استفاده ميكنم

خداياشكرت....❤️ 
سلام عزیزم چی شدی؟! 

دیشب به شدت ترسیدم و شوک بدی به کمرم و پاهام وارد شد...از دیشبب دیگه کاملا بی علائمم

چکار کنمء😥

تو حالت چطوره؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم درد پری میاد و میره /... یک روز شدید دارم یک روز اصلا ندارم به اون نیست عزیزم نه بیبی چک نمی ز ...

انشالله که مثبتی عزیزم

عزیزم من روز ۶ انتقال شب رفتم پارک جلو خونه پیاده روی یه سگی که قلاده ش باز بود دنبالم کرد یعنی دیگه ...

نه ترس من دیگه اینجوری نبود...فقط از تکونی که یهو حالت درازکش به شکم و پاهام دادم میترسم

راستش اصلا اطمينان ندارم ديگه گفتم اين دوماهم با رعايت كردن حداقل بگذرونم براي خودم اصلا نميترسم فقط ...

اره واقعا ترسناکه منم نمیدونم چه تاثیری رو جنین داره

ولی مام اصرار به زدن داره 

منم میگفتم نمیزنم ولی عارفی و چندتا دکتر دیگه تاکید به زدن دارن شوهرمم میگه وقتی میگن بزن 

ادم نمیدونه چه تصمیمی درسته🥲🥲

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
من از وقتی ال دی رو شروع کردم اونم میخورم ولی سرماخوردم عفونت شدید گلو دو روز قطع کردم چون ایمنی و م ...

نمی دونم فک نکنم زیاد اون دو روز تاثیرش زیاد باشه به نظرم همون یه هفته به انتقال قطع کن انشالله این سری نتیجه بگیری عزیزم ❤بعد مال شما رو چون خود دکتر داده بهتره طبق نظر خودش قطع کنی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
توکل به خدا تا الان استرس زیادی نداشتم از امروز یکم تپش قلب گرفتم

کاش لااقل فردا قبل از رفتن یه بی بی بزنی که انشالله برای جواب مثبت یهو هیجانی نشی

بچه ها تو رو خدا فقط پیامای ریپلای شدنتون رو جواب ندید ، چهارتا پیام بالا پایینشم بخونین

چی سده مگه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
مارک البرز رو میگن بهتره بخاطر درد کمترشه که الان تو نایابی انوکسان هرچی پیدا کردی باید بگیری من سا ...

تو هزینه های درمان نازایی که کمکی نمیکنن ، اینم از واردات دارو😞