2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
سلام عزیزم خوبی؟ منم زیاد درد ندارم ولی تو واژنم همش احساس پری دارم من کشاله رانم درد میکنه فقط ک ...

بهتره بی بی نزنی من زدم منفی شد البته دور از نی نی های شما خیلی بد حالیه بمون ازمایش بده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما گل لطفا از خدا بخایین کهیه نی نی یم به من بده وقتی ی بچه میبینم دلم میترکه ولی ب روی خدام نمی ...

عزیزم انشالله با یه بتای تپل میری تو صف انتظار نه ماه بارداری و بهگعد نه ماهم به سلامتی و شادی بغلش (ون) میکنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید ولی چجوری باید وازینال بزارم؟چند سانت انگشتمو کنم تو؟

عزیزم من به اندازه انگشت اشاره هل میدادم میرفت تو..... 

نگران نباش اتفاقی نمیفته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما کمک کیست ۱۸ میلی اندومتریوما دارم دکتر برام دکا نوشته زدم نت عوارضش زیاده کسی تا حالا ازا ...

عزیزم برا خاموش کردن کیستت داده..... 

ندا جون یه بند انگشت که چیزی نیست! فکر کنم کل انگشت اشاره باید بره که شیاف برنگرده بیرون. (واسه من ا ...

من که با انگشت اشاره کامل هل میدادم شیاف میرفت داخل..... 

تازه من خونریزی هم داشتم..... 

مطمینی هر روز یکی گفته؟ من امپول میکرورلین زدم هر ۲۸ روز

عزیزم این تیپ آمپولها دو مدل دارن.... 

با تک دز هست یا روزانه.....

دز روزانه به الطبع کمتره اما دزی که یکجا تزریق میشه اگه کامل باشه عملا انگار سهم 28 روز رو یکجا دریافت میکنی..... 

بعضیا مثلا بهشون میگن یک سوم بزنن و.... 

@امانازحرفمردم    

ممنون عزیزم.....  لطف میکنی.....  امیدی میشی برا دوستانی که زود ناامید میشن اونم با بی ب ...

کاش به حرفت گوش میدادم واقعا لعنت به بی بی 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ان شاالله مامان شدی منم درد پری داشتم😍

سارا جون کدوم دکتر برات انتقال داد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من به اندازه انگشت اشاره هل میدادم میرفت تو.....  نگران نباش اتفاقی نمیفته.....

باشه ممنونم انای عزیز

ولی من انگشتم داخل نمیره زیاد🙈🙈🙈🙈یکی دوسانت که میره تو از زیر رستم شیاف در میره

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩