2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش مامای مطب همه کاره ست و دکتر فقط سونو انجام میده مابقی کارا با ماماست دکتر شما هم همینطور؟

اره اکثرا دکترا فقط نظارت میکنن گاهی وقتا ماما سنو هم میکنه وضعیتو به دکتر گزارش میده اونم داروهارو میگه

عزیزم نگران نباش ان شالله این دفعه نتیجه میگیری  حالا من خودم هم بعد از انتقال پروژسترون ها رو ...

ببخشید میشه موردهای دیگتم بگی من ۱۵ روز دیگه شایدم زودتر انتقالمه میخوام همه چیزو رعایت کنم لطفا راهنمایی میکنید 

سلام عزیزم خوبی ،ببین متن نوشته رو اصلا نفهمیدم، فکر کنم auto correct گوشی کار دستت داده

ببخشید صبح استرس داشتم خیلی اشتباه نوشتم تو سیکل انتقالم روزی سه تا استرادیول هر ۸ساعت یکی میخورم یه دوزشو فراموش کردم بخورم دو تارو با هم بخورم اشکالی نداره یا اون یه دونه رو ول کنم نخورم

بنظرم برو اگر قراره منتظر رفتن كرونا باشيم كه ممكن نيست. نذار كارت عقب بيوفته توكل كن به خدا و رعايت ...

اره عزیزم منم همینو میگم ولی باز سردم میکنن که برم.شماهم دعاکن که بتونم مصمم رو تصمیم وایسم وبرم.دعاکن نتیجه بگیرم آخه خیلی سختی کشیدم تواینسالا

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بعد نیم ساعت بیس دیقه رنگ داد 😕

عزيزم مباااااركه بنظرم مامان شدي😍😍😍😍نهايت يكي مثبت كاذب بشه نه هر ٣ تا بي بي كه💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼برو ازمايش با بتاي عالي خوشحالمون كن😍😍

خداياشكرت....❤️ 
سلام بچه ها من روزای دوازده و سیزده و چهارده بی بی زدم همشون هم بعد نیم ساعت خطش واضح شده احتمال دار ...

ای جان مطمئن باش بارداری مال منم دقیقا همین جوری بود خیالت راحت مبارکت باشه عزیزم خیلی برات خوشحال شدم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بچه ها میگم میخواستم نظرات شماهم بدونم.من الان نزدیک سه ماه هست میخواستم برم سیکل انتقال دوماه اول ن ...

عزیزم اصلا زمانو از دست نده با این وضعیت که متاسفانه یه سری نادان رعایت نمیکنن مطمین باش کرونا حالا حالاها هست وقت طلاییمونو از دست ندیم بهتره به نظرم

اره عزیزم منم همینو میگم ولی باز سردم میکنن که برم.شماهم دعاکن که بتونم مصمم رو تصمیم وایسم وبرم.دعا ...

ميفهمم عزيزم. حتما بايد بگي كه ميخواي بري براي اينكار؟ اين يه تصميم شخصي بين خودتو همسرته دوستم نذار كسي برات تعيين تكليف كنه خودت وضعيت خودتو بهتر ميدوني و صد در صد بهترين تصميمو ميتوني در مورد خودت بگيري. نذار كسي سردت كنه راهتو ادامه بده.

خداياشكرت....❤️ 
من یه هفته قبل قطع کردم ولی از روز انتقال شروع کردم اخه ربطی نداره همه یجور نیستن باید ازمایشاتو بب ...

مرسی گلم

یکی از دوستان ازمایشای منو پیش دکتر زرنانی برد و نظرش این بود سی دی مارکرام  مشکلی نداره مشکلم انتی تی پی اوست

ولی حالا میرم نوبت بگیرم اگه ویزیت بشم بهتره

ممنونم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من مهر انتقال میدم  دعا کن همه چی خوب پیش بره برام دعا کن که + شم  شما چندتا جنین دارین ...

منم تونستم مهرانشاءالله.انشاءالله که عزیزم همه چی برات خوب پبش بره وصاحب فرزند سالم وصالح بشی عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦