2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046118 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام

يه زماني مي امدم اينجا و خيلي از تجربه هاي ديگران استفاده ميكردم 

منم ٥ سال نازايي داشتم و اندومتريوز گريد ٤ كه عمل كردم و قبلش هم تخمك كشي كردم و سومين انتقالم دكتر گفت با اين اوضاعِ رحمت بهتره از رحم اجاره اي استفاده كني كه با اصرار خودم جنين رو انتقال دادن و الان پسرم يك سالشه

از ته دلم دعا ميكنم كه هيچ زني در حسرت مادرشدن نباشه

خدا رو شکر که جواب دل مهربونت رو گرفتی عزیزم  ،انشالله که همیشه بچه ت در صحت و سلامتی باشه

توهم جووووووواب ميگيري مطمينم زمان بده هم از لحاظ روحي هم مالي اوكي شدين باز اقدام كن ان شالله كه توهمون وسطاااا طبيعي باردار ميشي 😍🌷

روز ۱۲ عزیزم

استاره جون خیلی ناراحت شدم😢😢😢میدونم که هیچی دلت اروم نمیکنه ، ما که از حکمت خدا بیخبریم، هزینه های درمان هم برای هممون خیلی سخته، ولی از ته قلبم برات ارامش میخوام

خواهش میکنم گلم . انشالله هیچ زن و هیچ مردی تو حسرت بچه داشتن نمونن. انشالله حضرت فاطمه خودش دل همه ...

مرسی قربونت برم با دعای قشنگت💋💋🥰🥰

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ببخشید عزیزم ی سوال داشتم اگ تونستین ممنون میشم راهنمایی کنین ک تست سلامت جنین با ۵ کروموزم و پی جی ...

عزیزم متاسفانه اطلاعی ندارم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
استاره جون خیلی ناراحت شدم😢😢😢میدونم که هیچی دلت اروم نمیکنه ، ما که از حکمت خدا بیخبریم، هزینه ها ...

ممنونم عزیزم ،باید زمان بگذره تا آروم بشم ولی دوست دارم خیلی سریع برگردم به زندگی ،دیگه خسته شدم از این شرایط

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
بسلامتي عزيز دلم ان شالله صحيح و سالم بغل بگيريش😍منم اولين انتقالم مثبت شد شكر خدا يه پسر دارم الان ...

ممنون عزیزم، سلامت باشی گلم، خداروشکر، خدا حفظش کنه عزیزم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
برای چی تجویز کرد براتون؟من روزی یکی گفته بزنم بعدش مشکلی نداشتیم

والله من قبل پانگچر بهم دوتا دادند.گفتن یکی بازوی راست و یکی هم چپ .

بعد امپول اماده بود.داخل سرنگ فقط اب بود.بدون وجود پودر بود.

😉

ممنونم عزیزم ،باید زمان بگذره تا آروم بشم ولی دوست دارم خیلی سریع برگردم به زندگی ،دیگه خسته شدم از ...

سلام عزیزم،من وشما تو سیکل انتقال  قبل باهم بودیم تو یه روز انتقال دادیم رویان.که منفی شدیم😪،من اینجا همیشه پیگیرت بودم،خیلی ناراحت شدم،انشاله بحق امام حسین خودت طبیعی باردار بشی،برامن معجزه شد،برا شما هم بشه انشاله🌹

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

سلام دوستان ، انتقالم منفی شد میخوام یه مدت خودمونو تقویت کنم کسی ارولوژیست خوب تو تبریز میشناسه؟

هر کس تجربه ای در مورد کم تحرکی و موروفولوژی کم داره لطفا راهنماییم کنه

آزمایش همسرم

سارا جون رفتی سونو ؟ فسقلیا رو دیدی ؟ 

سلام گلم آره دیروز رفتم یدونه ساک بود با کیسه زرده واسه ۱۸ ام داپلر نوشت برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم،من وشما تو سیکل انتقال  قبل باهم بودیم تو یه روز انتقال دادیم رویان.که منفی شدیم😪،م ...

سلام گلم ،ممنونم عزیزم ،خدا تو دلیت رو حفظ کنه 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...